Foto: pixabay.com

Ponekad osoba govori da ima partnera od kojeg želi više, ali ako bolje pogledamo natalnu kartu, vidi se da je partner dobar, ali da su želje puno veće od mogućnosti

Postoje položaji u karti kada je kuća odnosa dobro postavljena, a to znači da vam u život dolaze partneri, ali u natalnoj karti imate projekcije ili želje koje želite da se u odnosu ispune, ali su nestvarne.

atma.hr – 39

Uvijek je po tom pitanju prisutan Rahu ili Sjeverni mjesečev čvor koji stvara određenu maglu i nemogućnost da se stvari vide realno pogotovo kada je u blizini Marsa koji vlada muškarcima u ženskom horoskopu.

Recimo, na savjetovanju osoba govori da ima partnera od kojeg želi više, ali ako bolje pogledamo kartu, vidi se da je partner dobar, ali da su želje puno veće od mogućnosti. U svojoj knjizi “Muškarac i žena u procjepu”, upravo na tom aspektu dajem naglasak. Mi želimo da nas netko voli, a sami nismo spremni toliko davati. Koliko god htjeli nešto objasniti, taj se položaj može se krivo protumačiti pošto volimo jednodimenzionalne odgovore koji su u astrološkom tumačenju kao sud o jednoj situaciji, a da pritom ne vidimo pozadinu.

U konačnici, mi živimo u svijetu u kojem nemamo mogućnosti i vremena raspravljati o odnosima i proučavati ih. Život se odvija prebrzo i traumatične događaje koji nam se događaju, proživljavamo u nekoj drugoj vezi ili situaciji. Toliko smo izloženi novim događajima da naše tijelo ne može primiti toliko informacija, pa se štitimo tako da nam jednodimenzionalni odgovori daju lakši pristup životu.

Ipak, ukoliko netko nastavi s daljnjim individualnim savjetovanjem nakon tumačenja natalne karte, polako osoba uviđa gore navedeni položaj, počinje osvještavati da joj u život dolaze dobri partneri, ali da želi nešto iluzorno i nema se snage suočiti s navedenom situacijom.

atma.hr – 39

Ipak, pravilo je da većina želi jednodimenzionalne odgovore jer time se gubi važnost ili mogućnost da mijenjamo postojeću situaciju. Često ljudi misle da je viđeni aspekt u natalnoj karti dio sudbine, ali ako dobro poznajte jyotish, onda vidite da se ne radi toliko o sudbini već o ponašanju koje pokazujete svojim govorom, mišljenjem i položajem tijela.

Spomenuti položaj jest projekcija podsvjesne slike muškarca u ženi. Taj položaj ženi daje sliku muškarca koji može puno toga. To je osjećaj. Žena ga osjeća i ne opire mu se. Ipak, takvim stavom jednodimenzionalno promatra odnose i obično, pošto je slika muškarca nadnaravna, na taj se način žena udaljava od pravog odnosa. Inače, kako u muškom horoskopu, tako i u ženskom, to je pravilo ponašanja gdje se izbjegava složenost odnosa.

Točnije, kad kažemo složeno to znači da kroz partnera često gledamo ono što ne želimo vidjeti u sebi. Stoga, spomenuti položaj može otkriti stvarne odnose, ukoliko posvetite pažnju ovom važnom segmentu, stvaranju projekcija. Ako ne, onda su tumačenja ili manifestacija takva da ste obično s ovim položajem razočarani u partnere i ne možete nikako pronaći odgovarajućeg partnera ili, kako je rečeno, imaginarnog partnera.

atma.hr – 39

Odnos nosi mistično upoznavanje sebe, a astrološki položaji samo su poziv na spomenutu spoznaju.

U pravilu, većina se ne odlučuje za takav korak i postaju zarobljenici konstelacija.

Nikola Žuvela / vedski-jyotish.net

Muškarac i žena u procjepu – Nikola Žuvela

minioNikola Žuvela je stručnjak za jyotish i doktor filozofije koji se bavi pitanjima astrologije i odnosa već 25 godina.

Ova knjiga govori o ljubavi i odnosima i svemu onome što donosi krivu percepciju ljubavi.

Cijena: 75 kn

Prethodna objavaJutarnji ritual ’23 minute’ će vam totalno promijeniti dan!
Slijedeća objavaNaše stanice imaju inteligenciju i međusobno komuniciraju ~ Ovo su dokazi koji to potvrđuju!
Nikola Žuvela
Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.