Designed by Freepik

Ako osjećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posljedice od nekih starih ozljeda, ne trebaju vam tablete, skupi gelovi i masti iz ljekarne, dovoljno je par jednostavnih sastojaka. Ovaj lijek pomaže kod liječenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.

atma.hr – 78
Ako pitate svoju baku ili prabaku što uraditi ako vas bole kosti i zglobovi, zasigurno će vam dati neki sličan recept za “čarobnu” mješavinu.

Kažu da OVAJ lijek pomlađuje kosti za 20 godina!

Dakle, ako osjećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posljedice od nekih starih ozljeda, ne trebaju vam tablete, skupi gelovi i masti iz ljekarne, dovoljno je par jednostavnih sastojaka.

Lijek za pomlađivanje kostiju – narodni recept:

Sastojci:

  • 300 ml alkohola ili jake domaće rakije
  • 100 ml povidon joda (u ljekarni)
  • 10 tableta aspirina (ili andola) od 300 mg (aspirin je na tržištu još od 1899.!)

*Sve sastojke možete nabaviti u ljekarni. Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra učinkovit protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora. Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra djelovanja kao i jod bez nedostatka joda -žarenja, obojenja i osjetljivosti.

atma.hr – 52
Priprema:

Alkohol pomiješajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete aspirina.

Promućkajte i ostavite na tamnom mjestu 21 dan.

Nakon tog možete koristiti lijek.

Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiravanja na bolno mjesto.

medicinski medij hrana koja mijenja zivot