Banner vector created by starline - www.freepik.com

Želim biti godina u kojoj se usuđuješ učiniti više stvari, stvari koje želiš i osjećaš, da s više dobrote i više zahvalnosti dijeliš svoje talente i velikodušne sposobnosti. Neka to bude godina kada tvoj um, srce i tijelo proizvode najbolje rezultate, na dobar, ispravan i pošten način za tvoju i svačiju dobrobit. Neka buđenje i tvoja nova svijest dopre do svih koji su u tvojoj blizini.

atma.hr – 78
Pozdravljam te ❤

Zovem se “2021.” i upravo sam se upoznala s tobom. Ti ćeš me stvoriti i podariti mi život svojim željama, projektima, mislima, riječima, osjećajima i svojim postupcima. Još nemam formu; nisam nevjerojatna godina, ni užasna, nisam svijetla ni opaka – bit ću onakva kakvu me želiš da budem… i zato se potrudi da budem najbolja!

Moja prethodnica “2020.” je dio tvoje prošlosti… čuvar lijepih i manje lijepih uspomena, iskustava koja su te ojačala i sve ćeš naučeno primjenjivati u meni, u “2021.”

Dugo mi je trebalo da dođem do tebe i sada samo želim biti: NAJBOLJA GODINA TVOG ŽIVOTA!

Želim biti godina u kojoj se usuđuješ učiniti više stvari, stvari koje želiš i osjećaš, da s više dobrote i više zahvalnosti dijeliš svoje talente i velikodušne sposobnosti.

Neka to bude godina kada tvoj um, srce i tijelo proizvode najbolje rezultate, na dobar, ispravan i pošten način za tvoju i svačiju dobrobit.

Neka buđenje i tvoja nova svijest dopre do svih koji su u tvojoj blizini.

Molim te, uživaj u meni, osvoji me, iskoristi me maksimalno, ispuni me iskustvima, zabavi se dok smo zajedno.

Želim otići sa sljedećim prosincem/decembrom puna dobrih stvari i zadovoljna što sam bila tvoja najbolja godina.

Ako bude tako, ostvarit ću svoju svrhu i živjet ću zauvijek u tebi jer nećeš moći zaboraviti koliko je naše vrijeme bilo nevjerojatno!

365 dana… i znaj – ti si taj koji će me stvoriti!

Čekam to svim srcem i ljubavlju!

Tvoja “2021.” ❤

Prijevod sa stranice:  https://www.facebook.com/agustinluzdesirio/

Galactica Anima

atma.hr – 78