Kyrzayda Rodriguez

Kyrzayda Rodriguez, poznata je modna blogerica iz Dominikanske Republike koja je nedavno preminula nakon što je krajem prošle godine objavila da boluje od raka želuca.


Widget not in any sidebars

Ovo su njezine posljednje riječi koje nose snažnu poruku…

“Imam potpuno novi automobil parkiran vani koji ne može ništa učiniti za mene…

Imam sve vrste dizajnerske odjeće, cipela i torbi koje ne mogu ništa učiniti za mene…

Imam novca na računu koji ne može ništa učiniti za mene…

Imam veliku dobro opremljenu kuću koja ne može ništa učiniti za mene…

Gle, ja ležim ovdje u dvostrukom bolničkom krevetu. Mogu sjesti na avion bilo koji dan u tjednu ako želim, ali to ne može ništa učiniti za mene…

Stoga nemojte dopustiti da vas itko učini da se osjećate loše zbog stvari koje nemate – ali stvari koje imate, budite sretni s njima; ako imate krov nad glavom koga briga koju vrstu namještaja imate… najvažnija stvar u životu je LJUBAV.

Na kraju, pobrinite se da uživate s ljudima koje volite i ne odustajte od njih”.

64 RAK – ŠTO SVE MOŽETE UČINITI

ŠTO SVE MOŽETE UČINITI KADA VAM DIJAGNOSTICIRAJU RAK

sto sve mozete uciniti kad vam dijagnosticiraju rak

"Ja imam rak. Rak nema mene." - Moj put u iscjeljenje

Sophie Sabbage bila je sretno udana majka kada joj je u 48. dijagnosticiran rak pluća u zadnjem, terminalnom stadiju. Šokantna dijagnoza bila je početak nevjerojatno putovanja prema iscjeljenju i transformaciji njezinog života – na bolje.

Prekrasno napisana, emotivna i hrabra osobna priča uz mnoštvo praktičnih savjeta opisuje put dubokog, istinskog iscjeljenja. Sophie otvoreno piše o svojim istraživanjima, tretmanima, svojem načinu prehrane i izvorima koji su joj pomogli, ali i o osobnim odnosima, emocijama i duhovnim tehnikama na svom putu.