Dobrodošli u čarobni svijet hrvatske divljine!

Ponovo se okupljamo u srcu Like, u blizini Plitvica, točnije u Rudopolju na lokaciji Zipline Pazi Medo i to od 17. do 23. lipnja 2024. godine. U jedinstvenom prirodnom okruženju s prekrasnim panoramskim pogledom (s gotovo svakog mjesta na festivalu), zajedno slavimo život.

Stvaramo ugodnu i intimnu atmosferu – oko 500 ljudi – gdje se osjećate kao da se vraćate kući, u svoje pleme. Tijekom cijelog tjedna otvaramo se, uranjamo, dopuštamo trenucima koji nam mijenjaju život da nas dotaknu i vode do sljedećeg stupnja naše unutarnje evolucije.

Kroz razne radionice, ceremonije, planinarenje i izlete povezujemo se i zbližavamo. A tijekom popodneva i večeri plešemo uz egzotične, raznolike, duboke i psihodelične zvukove različitih smjerova elektronske glazbe.

PROMO 2

Mystic Mountain nešto je između retreata i festivala, tako da su noći tijekom dana u tjednu tihe – glazba prestaje u ponoć tako da se možete kvalitetno naspavati. A onda u petak i subotu navečer imamo pravu zabavu do jutra.

PROMO 4
Mystic Mountain Festival je drugačiji, poseban, nastao je s puno ljubavi, strasti i inspiracije. Kroz njega, kod onih koji ga dožive, potičemo istinsku unutarnju transformaciju u smjeru iscjeljivanja i pronalaženja dublje harmonije sa životom. Podijelite s nama ove prekrasne trenutke  i punoće, doživite to sami!

PROMO 3

Kao što kažu, jedan video govori više od milijun riječi : (https://youtu.be/tRPg1KphOMY)
Za sve informacije o festivalu posjetite našu web stranicu : mysticmountainfestival.com