Jeste li svjesni činjenice da ste vi zapravo veliki i istinski ratnik i da ste upravo zbog toga prisutni u ovom polju postojanja!? Jer zaista, nije li istina da ovaj život iziskuje od vas da izvučete ono najbolje iz sebe i da svaki dan vodite bitku života na ratnom polju vaših strahova i vašega neznanja.

Kažu da čovjek mora umrijeti prije smrti kako bi bio istinski živ, a da bi u tome uspio, potrebna je ogromna količina one istinske ratničke snage, jer zaista niti jedna bitka koju je čovječanstvo vodilo nije opasna koliko ona koju pojedinac vodi na ratnom polju svojih lažnih osobnosti.

atma.hr – 52
Budite stoga svjesni ove istine, jer vi uistinu jeste neprikosnoveni ratnik koji se tek treba sjetiti svoje vlastite moći i zato ne dopustite da vas laži ovoga svijeta uvjere u suprotno.

Svuda okolo vas su namjerno postavljene distrakcije čija je svrha ta da razbijaju vaš fokus, ne bi li izgubili sposobnost dubljeg poniranja u svoje biće, jer ako bi se zagledali u svoje dubine mogli bi u njima spoznati istinu koja donosi slobodu sveukupnom čovječanstvu.

Budite snažni i oduprite se moćnom pritisku lažnih vrijednosti koje vas tjeraju da odgovornost mijenjate poslušnošću i na taj način predajete svoju osobnu moć onome što vas želi držati u ropstvu.

Jer zaista, mi smo žrtve samo zbog toga jer to dopuštamo…

Anđelko Katinić, https://akananda4.blogspot.com/2022/01/da-li-poznas-svoju-moc.html

banner za knjige putovanje dusa