ĐJOTIŠ-VEDSKA ASTROLOGIJA: Svrha u životu i zašto smo rođeni takvi kakvi jesmo?

VASTU-ZNANOST O STANOVANJU I GRADNJI: Šta nam se događa u životu s obzirom na prostor u kojem boravimo?

Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Na koji način nam ova znanja i razumijevanje prirodnih principa uz koje su povezana, u život mogu donijeti svjetlo i sklad. Shvatit ćemo koliko se đjotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života iz kojih sve kreće. Upoznat ćemo korektivne mjere i alate kojima si možemo pomoći.

Prvi dio predavanja, ĐJOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đjotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đjotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. Tu je i razumijevanje prirodnih ciklusa u životu te shvaćanje naših životnih promjena. Praktično ćemo proći svih devet planetarnih perioda unutar 120 godina i šta u kojem periodu možemo očekivati u životu te kakve nam životne lekcije nudi. Uz to povezati ćemo tri temeljna zakona univerzuma a to su zakon početka, zakon rezonance i zakon dualnosti.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Vidjet ćemo kako vibracija koja se stvara u prostoru prelazi na nas te direktno utječe na naš život i događanja u njemu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe i svoj život. Kroz predavanje bit će nam jasno da kakav je prostor takvi smo mi. To je prirodni zakon.

GDJE: DHARMAWAY YOGA CENTAR, ulica grada Mainza 24, Zagreb

KADA: 10.04.2022. U 11.00. DO 13.00. (đjotiš), pauza, 14.00.-16.00. (vastu).

INFO: mob.098/402-163,  [email protected], www.maliganes.hr

PREDAVAČ: Margito Jušić, ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant (MALI GANEŠ d.o.o. Rijeka)

ULAZ: predložena donacija 50,00kn