atma.hr – 52
Napomena: za potpunije razumijevanje ovog članka, preporučujemo vam da pročitate članak ‘Duhovni uzroci problema u životu‘.

Psihičke bolesti se prvenstveno dijagnosticiraju kao poremećaj uma te se na taj način i liječe. Međutim, uzrok mnogih slučajeva psihičkih bolesti nalazi se u duhovnoj dimenziji zbog čega se ne mogu potpuno izliječiti uobičajenim psihijatrijskim metodama. Kada je uzrok problema duhovne prirode, može se izliječiti jedino duhovnim mjerama.

Pretjerane seksualne misli obično se javljaju u mladenačkoj dobi. One često utječu na osobu dok radi ili uči. Uslijed toga osoba se teško koncentrira jer ju te misli često ometaju te naposljetku počinje imati seksualne fantazije. Unatoč iskrenom trudu da se usredotoči na obveze, seksualne misli se stalno vraćaju i jako se teško boriti s njima.

U današnje vrijeme, osim mnogih vanjskih utjecaja, pretjerane seksualne misli u većini slučajeva imaju svoj duhovni uzrok i posljedica su djelovanja negativnih entiteta. Negativni entitet usadi seksualne misli u um pojedinca kojeg je zaposjeo i tako ga koristi za zadovoljavanje svoje seksualne požude.

Samo duhovno uzvišena osoba, koja je iznad 70% duhovne razine, koristeći svoje visoko razvijeno šesto čulo može točno reći je li problem izazvan nečim u suptilnoj dimenziji ili je uzrok psihološke ili fizičke prirode. (Pri određivanju nečije duhovne razine služimo se postocima, pri čemu 1% odgovara duhovnoj razini neživog objekta, dok 100% odgovara duhovnoj razini osobe koja je dostigla Bogospoznaju, tj. spajanje s Bogom. Trenutno živimo u doba Kaliyuge kada je većina ljudi na duhovnoj razini od 20%.)

Za one koji nemaju razvijeno šesto čulo ili nemaju pristup duhovno uzvišenim ljudima, postoji način da se korištenjem intelekta zaključi je li uzrok problema u suptilnoj dimenziji – ako se seksualne misli ne mogu prevladati unatoč primjeni svih uobičajenih metoda, onda se može sa sigurnošću tvrditi da one imaju duhovni uzrok, a u današnje vrijeme vrlo je vjerojatno da je uzrok povezan s negativnim entitetima.

S obzirom da pretjerane seksualne misli imaju svoj duhovni uzrok, pored propisanog liječenja, problem se treba tretirati odgovarajućim duhovnim mjerama kako bi se polučili brzi i trajni rezultati.

Mjere duhovnog iscjeljivanja za pretjerane seksualne misli

  • Da bi se riješile pretjerane seksualne misli, potrebno je pojati (ponavljati) sljedeće pojalice jednu za drugom (klikom na pojalice, poslušajte kako zvuče):

Om Sree Durgaadevyai Namahaa
Om Namah Shivaaya
Om Namo Bhagavate Vaasudevaaya

  • Za vrijeme pojanja prethodno spomenutih pojalica, potrebno je držati prste u položaju nyas (spojiti vrhove svih pet prstiju) i usmjeriti ih na središte duhovne energije (čakru) na pupku, ova čakra je poznata kao Manipur čakra. Nyas je usmjeravanje toka energije kroz skupljene prste. Na taj način tijekom pojanja usmjeravamo svoju duhovnu energiju kroz skupljene prste prema pojedinoj čakri. Dok držite nyas usmjeren prema pupku, ponavljajte gore navedene pojalice jednu za drugom što više puta možete tijekom dana dok se ne riješite ovih simptoma. Za potpuno iscjeljivanje nastavite s ovim pojanjem nekoliko dana.

image002

  • Pored navedenih mjera, također vam preporučujemo da svakodnevno radite tretman slanom vodom. Ova jednostavna mjera duhovnog iscjeljivanja dodatno i učinkovito pomaže u rastjerivanju negativnih entiteta.

Izvor: SSRF; Duhovni lijek za pretjerane seksualne misli

atma.hr – 52
Prethodna objavaOsjećaj manje vrijednosti & Ljubav prema sebi
Slijedeća objavaKako ružmarin pospješuje vaše zdravlje?
Spiritual Science Research Foundation
Spiritual Science Reserch Foundation (SSRF) je ​ osnovan milošću i blagoslovom Njegove Svetosti Dr. Jayant Balaji Athavalea i Njegovog Gurua Njegove Svetosti Bhaktaraja Maharaja. SSRF je neprofitna organizacija koja od 1985. godine vrši duhovna istraživanja s ciljem duhovnog napretka svakog pojedinca kao i društva u cjelini. Na ovaj način SSRF nastoji demistificirati duhovnu dimenziju i time omogućiti svakom čovjeku mogućnost prevladavanja problema u životu i duhovnog napretka. Glavni cilj ​SSRF-​a je ponuditi​ smjernice tragateljima s intenzivnom željom za Bogospoznajom i ​pružiti im ​pomoć u ostvarivanju tog cilja. ​ Opći ​ciljevi SSRF-a​ su​: * ​Pružiti ljudima saznanja​ o duhovnoj dimenziji i načinu na koji ona utječe na naš život. * ​Usmjeriti ljude ​prema​: - ​Stjecanju ​duhovnog znanj​a​ kako bi ​s​hva​tili​ duhovn​u​ dimenzij​u​. - ​Stjecanju iskustva ​duhovne dimenzije. - Rješenj​u​ problema​ čiji je uzrok duhovne prirode. - Postizanj​u​ trajne sreće.