Foto: unsplash.com

Nevjerojatno je važno razlikovati pretjerano razmišljanje od dubokog razmišljanja.

Duboko razmišljanje analizira informacije u svrhu učenja i kretanja naprijed, izgradnje našeg mozga, postizanja rješenja i razumijevanja teških pojmova.

Ponekad to znači da ćete morati duboko razmisliti o problemu s kojim se suočavate kako biste ga prevladali, ali to se razlikuje od brige o problemu.

atma.hr – 78
Duboko razmišljanje je poput “mentalne autopsije” – vrlo je namjerno, kontrolirano, sustavno i racionalno.

Takvim razmišljanjem ne upravljaju emocije, nije kaotično, nelogično, predvidivo i nije potaknuto osjećajem kako smo mi žrtva.

Duboko razmišljanje traži rješenje i zaključak, dok je pretjerano razmišljanje kaotično, bez rješenja ili kraja na vidiku.

Caroline Leaf

30 MUDRE

MUDRE

Mudre

Yoga položaji ruku za zdravlje, sreću i blagostanje

Mudra je pojam s mnogo značenja, a kad je u pitanju iscjeljenje, mudra je učinkovit utjecaj na tijelo i um pomoću prstiju obje ruke koje se savijaju, križaju i međusobno dodiruju. Svaka mudra stvara posebnu vezu s kozmičkom sviješću. U knjizi se pojašnjava što su mudre, njihovo podrijetlo, dobrobiti te kako ih prakticirati.

Knjiga sadrži opis 40-tak najčešće korištenih mudri + 25 dodatnih mudri koje se primjenjuju u Ayurvedi. Knjiga obiluje brojnim ilustracijama i primjerima iz prakse.

Cijena: 97,20 kn - Kupi ovdje