Image by wavebreakmedia_micro on Freepik

Krenite naprijed i prigrlite život kakav vam se predstavlja. Vježbajte umjetnost uključivanja i dopuštanja.

atma.hr – 52
Prihvaćanje sebe je dar unutarnje pripadnosti koji obuhvaća ono što jesmo i ono što nismo. Proširuje našu percepciju tako da možemo uključiti mnoge paradokse života.

Prihvaćanje smanjuje razinu sukoba unutar i oko nas te priziva promjenu. Oslobađa nas od borbe sa stvarnošću i tada nam se mogu otvoriti nove mogućnosti koje ranije nisu postojale.

Prihvaćanje oslobađa našu energiju. To je blagoslov, blaga kiša koja otapa prosudbe, strahove i sumnje i omogućuje nam da se prepustimo istini trenutka bez preferencija.

Ona oživljava veliku sliku, pozdravlja višu stvarnost i upućuje poziv da utjelovimo našu ljudsku prirodu i našu veću prirodu Bića – čineći to, sukob prestaje i postajemo jedna prisutnost.

Ovog mjeseca tražite iskustva koja odbijate ili protiv kojih se borite. Ako se prihvaćanje ne čini mogućim, vježbajte opuštanje svoje zaštitničke reakcije koja dijeli percepciju na podjelu ispravno/pogrešno, dobro/loše, krivnja/nevinost. I neka se um oslobodi svojih fiksacija.

Neka Anđeo prihvaćanja obavije svoja krila oko vas, čvrsto vas zagrli ispunjavajući vas prihvaćanjem, a zatim ga slobodno ponudite svima koje sretnete.

atma.hr – 52
Voli, voli, voli sebe

Iako uvijek postoje načini da se unaprijedimo i poboljšamo, naposljetku – to smo što jesmo.

Uostalom, tko nema dobre osobine na koje je ponosan i mane bez kojih bi mogao? I svatko od nas doživi uspjeh ili neuspjeh u različito doba života.

Naučiti prihvatiti sebe upravo takvima kakvi jesmo donosi unutrašnji mir, a on je neprocjenjivo važan za skladan, dobar život.

Nije vam lako prihvatiti sebe kakvi jeste?

Pokušajte…

  • Oprostiti sebi
  • Imati suosjećanje prema sebi
  • Vježbati svjesnost sadašnjeg trenutka
  • Priznati si svoje kvalitete i sposobnosti i voljeti ih
  • Povezati se s osobama koje vas cijene
  • Ignorirati svog unutarnjeg kritičara
  • Odmaknuti se od razočaranja
  • Voljeti, voljeti, voljeti sebe

Osjećate li potrebu da dublje poradite na ljubavi prema sebi i prihvaćanju sebe te uklonite unutrašnje blokade do kvalitetnijeg, sretnijeg življenja, individualni tretman tehnikama All Level Healing koje obuhvaćaju sve aspekte vašeg bića – fizičko tijelo, emocije, misli i uvjerenja, energiju i dušu, može vam puno pomoći.

Snježana Krčmar, Učitelj i trener osobnog razvoja ALH tehnika
www.facebook.com/profile.php?id=100063633382777

Iscjeljivanja s Pahuljicom

Tesla valovi

https://zlatna-svjetlost.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064835555399