Foto: pixabay.com

Kako bi stvarno imali moć Mjeseca u svojim rukama, trebate ga prizvati i zamoliti da vas podrži. Izađite vani tijekom svake od pet Mjesečevih faza i koristite odgovarajući prst kako biste prizvali moć Mjeseca.

atma.hr – 52
Postoji pet mjesečevih faza, a mi imamo po pet prstiju na svakoj ruci.

Po šamanima, veza između njih je sljedeća:

1. Noć tamnog Mjeseca

Ovo se događa jedan dan prije novog mjeseca. To je najvažnija Mjesečeva faza jer vas ona vodi natrag u stanje praznine, kako bi mogli stvarati.

Simbolizira ju palac.

2. Polumjesec (rastući Mjesec)

Ova faza vam omogućava da njegujete ono što ste stvorili kako bi to eventualno moglo cvjetati – manifestirati se na lijep način.

Drugim riječima, to vam dopušta da izgradite bilo što što želite u svom životu i životima vaših klijenata i drugih ljudi kojima pomažete. Simbolizira ga kažiprst.

atma.hr – 52
3. Puni Mjesec

Ova faza vam donosi maksimalni intenzitet tako da sve što se stvorili u prethodnim fazama može cvjetati.

Očito, simbolizira ju najduži prst na ruci, srednji prst.

4. Opadajući Mjesec (Mjesečev srp)

Ova faza vam omogućava da reducirate ono što ste stvorili ali što više ne želite, da uništite probleme koji mogu eskalirati (od bolova do bolesti) i da odstranite problematične emocije iz svog života.

Simbolizira ga prstenjak.

atma.hr – 52
5. Mladi Mjesec

Ova faza je vrijeme za započinjanje novih ciklusa i simbolizira ga mali prst.

Prizivanje moći Mjeseca

Kako bi stvarno imali moć Mjeseca u svojim rukama, trebate ga prizvati i zamoliti da vas podrži.

Izađite vani tijekom svake od pet Mjesečevih faza i koristite odgovarajući prst kako biste prizvali moć Mjeseca.

1. Palac

Za vrijeme tamnog Mjeseca, prizovite moć tamnog Mjeseca svojim palcem tako što ćete usmjeriti svoj palac prema gore i zamoliti Mjesec da vam podari moć da stvorite što želite. Vježba (meditacija, vizualizacija) neka traje oko 9 minuta.

atma.hr – 52
2. Kažiprst

Kada Mjesec uđe u fazu polumjeseca tj. kada je rastući, napravite isto, samo ovaj put koristite kažiprst i zamolite za moć da vaša kreacija raste.

3. Srednji prst

Tijekom punog Mjeseca napravite isto sa svojim srednjim prstom, prizivajući moć Mjeseca da učini da vaši zahtjevi i iscjeljenja procvjetaju.

4. Prstenjak

Za vrijeme opadajućeg  Mjeseca ponovite proces sa svojim prstenjakom i pitajte ga vam omogući da reducirate svoje probleme i vaših bližnjih.

5. Mali prst

Konačno, za vrijeme mladog Mjeseca, ponovite proces sa svojim malim prstom, ovaj put pitajte Mjesec da stvori nove cikluse u vašem životu.

Zapamtite, što više vježbate više ćete biti u stanju koristiti moć Mjeseca.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić