Toliko je divno prihvaćati i voljeti sebe. A ovaj izazov radikalno će ti pomoći u tome!

Izazov od 21 dana kreće 31.8. i samo je za žene. U izazovu se dobiva i knjižica-bilježnica za ispunjavanje s cijelim programom i narukvica za afirmiranje od ahata, napravljena posebno za ovaj izazov.

Kreatorica izazova, coach za žene Anamarija Ferrari objašnjava kako izazov funckionira:

“U prvom tjednu radimo na transformaciji uvjerenja o sebi, u drugom na transformaciji samosabotaža, a u trećem tjednu radimo male ljubavne rituale, rekonekcije s dijelovima sebe i osvještavanje talenata. Rituali i prakse uključuju pisanje, plesanje i ceremonije s vatrom i vodom. Svaki tjedan imamo live video poziv na kojem se dodatno pojašnjava sljedeći tjedan izazova, odgovara se na pitanja i rade se nove prakse za otvaranje srca i produbljivanje ljubavi prema sebi.”

POSEBNA PONUDA: Originalna cijena programa je 1111 kuna, no za sve čitateljice koje se prijave ovdje s kodom ATMA dobivaju 50% popusta na izazov! Prijave su do 26.8.2021.

Ovaj izazov je za tebe ako želiš:


 • Zaljubiti se u sebe i svoj život
 • Otkriti svoju unutarnju snagu
 • Biti nježnija prema sebi
 • Produbiti svoju senzualnost
 • Upoznati se bolje
 • Prihvatiti se i zavoliti više
 • Znati postaviti granice
 • Izaći iz uloge žrtve
 • Utišati unutarnju kritičarku i saboterku
 • Imati više vremena za sebe
 • Pomaknuti se s mrtve točke
 • Naučiti moćne transformacijske tehnike, metode, prakse i rituale
 • Promjenu
 • Transformaciju
 • Autentičnost
 • Podršku
 • Zajednicu žena koje se međusobno podržavaju i razumiju

Iskustva polaznica prvog kruga izazova:

“Mislim da svaka žena (koje god afinitete imala i kakav god odnos prema svom tijelu ili osobinama imala) u ovom izazovu može pronaći svoje područje interesa u kojem želi rasti, ali i razgranati ga tako da promijeni cjelokupni odnos prema sebi i promijeni viđenje sebe. I to u samo 21 dan..”

“Ovaj izazov donio mi je spoznaju da je izuzetno važno izdvojiti makar deset minuta dnevno za sebe i svoje potrebe jer me vratilo u stabilnost. Zanimljivo mi je kako se kroz samo 21 dan moje viđenje sebe promijenilo, kako sam prihvatila neke svoje “nedostatke”, narasla u nekim drugim područjima, kako sam naučila slušati sebe i vidjeti sebe u drugima (ono sto mi se sviđa, ali i ono sto mi smeta). Naučila sam ponešto i od svake sudionice i hvala što ste mi skrenule pozornost na neke situacije i odnos prema stvarima o kojima sam do sada razmišljala drugačije.”

“Drage sve,
Jučer mi je bio zadnji dan ovog divnog izazova. Nisam ni dan preskočila jer sam imala osjećaj da mi upravo ovo i sada treba u životu 🌺.
Oduvijek sam se mučila sa prihvaćanjem sebe. Nosila sam puno rana i tereta iz raznih perioda života. Godinama sam si neprestano mučila dušu i tijelo s konstantnim traženjem mana i razloga zašto nisam dovoljno dobra.
U ovaj 21 dan bila sam u ulozi glavnog glumca 🎥, promatrača, pisca 📝 i u svakoj od tih uloga divila sam se samoj sebi.
🍁 U prvom tjednu radila sam na transformaciji 6 uvjerenja i pisala sam pozitivne aformacije na transformirana uvjerenja. Shvatila sam da uvjerenja većinom pripadaju lošim iskustvima u osnovnoj školi, obitelji, ali sam i neka sama kreirala jer mi je bilo lakše staviti se u ulogu žrtve. Na zoom druženju 7 dan Anamarija mi je dala još detaljnije naputke kako dalje. Zapalile smo i ono sto želimo otpustiti i ono sto želimo privući 🔥🔥🔥. Super je bilo podijeliti neke stvari s vama i osjetiti da nisam sama. Nakon ceremonije napisala sam i pismo ljutnje i pismo oprosta 💌💌. To je bio moćan proces. Plakala sam kao kišna godina, ali sam se osjećala lakše.
🍁🍁 U drugome tjednu promatrala sam sebe iznutra i izvana. Ugovor ću citati svaki put kada se uhvatim u ne ljubavi prema sebi (ili u moodu “ja to ne mogu”). Ples 💃💃 mi je pomogao da osvijestim sve dijelove tijela. Tu i tamo bi pomislila nešto negativno, ali sam i to osvijestila i rekla si a ne ne! 🍁🍁🍁 Treći tjedan mi je proletio. Neke zadatke sam sa lakoćom obavila dok su mi neki bas teško pali. Sve u svemu shvatila sam u kojim područjima želim napredovati. Super iskustvo mi je bilo pisanje zahvalnosti tijelu 20. dan. Ispisala sam sve gradivne dijelove tijela. Tu sam se zaljubila. Ajme koji je to stroj. Od velikih kosti, mišića i organa pa sve do tetiva, hrskavica, limfnih žila, malih živčanih ogranaka, sinusa, spletova kapilara… Pa dalje milijarde stanica koje su organizirane do zadnjeg detalja da bi obavljale svoju funkciju. I kako bi se onda čovjek usudio dati toliku pažnju trbuščiću, prištiću ili ravnom pramenu kovrčave kose? 😁
Ono sto sam spoznala u ovom izazovu je da moram biti blaga i nježna prema sebi. Naučila sam da je moje tijelo prekrasan i zdrav dom za moju dušu i da mi je upravo ono dano s razlogom.
21. dan isprala sam svu težinu koja je preostala i udahnula kao nova ja, ja koja sam pobjednica 😻! Na novom zoom druženju Anamarija mi je pokazala još nekoliko tehnika koje su mi se jako svidjele. Uz smijeh, pozitivnu i super energiju već je došao kraj izazova 🤗🤗🤗.
Anamarija Ferrari, hvala ti što si ovaj 21. dan bila tu za mene i što si podijelila svoje znanje i iskustvo. Hvala ti što si me upoznala. Puno si mi pomogla. Veselim se daljnjem radu s tobom.
HVALA 🙏❤️”


Za sva pitanja možete kontaktirati Anamariju ovdje.