Image by wirestock on Freepik

Lavovi, proljetna ravnodnevica donosi vam samo dobre vibracije. Ističe vašu devetu kuću, koja nije povezana samo s putovanjima, učenjem i istraživanjem, već i sa srećom i lijepim promjenama. Rezultat je super optimistična i nezaustavljiva energija. Vodenjaci, pripremite se za promjenu perspektive. Sunce koje prelazi u Ovna obasjava vašu treću kuću intelekta i komunikacije, otvarajući vaš um za veći optimizam i nove ideje. Mogli biste osjetiti lakoću i slobodu od svega što vas je možda sputavalo.

atma.hr – 52
Proljetna ravnodnevica je dan kada broj sati u danu i noći traje jednako, počinje proljeće, a istovremeno astrolozi ističu da počinje sezona Ovna.

Evo što znači proljetna ravnodnevica za svaki horoskopski znak u 2023. godini:

Ovan

Ovo je početak vaše sezone, Ovnovi. Sigurno ćete osjetiti energiju novih početaka na sjajan način.

Sunce u vašem znaku će vam pomoći da osvijetlite vaš put naprijed, ka uspjehu.

Kao što je gore napomenuto, ovo je svakako poticajno vrijeme za pokretanje bilo kakvih novih planova – a vi, posebno, mogli biste osjetiti jaču želju da jurite svoje instinkte.

Bik

Sunce u Ovnu ističe vašu 12. kuću unutrašnje psihe, snova i intuicije. Ispitajte svoje najdublje motivacije za ciljeve kojima težite.

Iako je sjajno trčati ka pozitivnim, ispunjavajućim stvarima, kao što su odnosi podrške i avanture – kako dolazi ravnodnevica, razmislite trčite li možda ka jednoj stvari da biste izbjegli drugu.

atma.hr – 52
Blizanci

Mogli biste se osjećati povezanije sa svojim najvećim nadama i snovima Blizancima. To je zato što vaša 11. kuća idealizma, napretka i zajednice dobiva poticaj od Sunca kako dolazi proljetna ravnodnevica.

Novi snovi će isplivati na površinu i imat ćete dobru ideju o tome kako će vas akcije koje sada poduzimate približiti tim snovima.

Sve u svemu, ovo je udoban način razmišljanja za vas, jer ste zračni znak koji prirodno voli energiju i akciju.

Rak

Mogli bi osjetiti vibracije samopokretanja na svom radnom mjestu. Mogli biste dostići prekretnicu u karijeri, sreća bi mogla biti na vašoj strani na poslu.

Također, ovo je povoljan trenutak da zatražite povišicu ili ostvarite novi projekt.

Ako ste čekali da napravite zaokret u karijeri, sada bi mogao biti idealan trenutak za to.

Lav

Proljetna ravnodnevica donosi vam samo dobre vibracije. Bit će vam drago da znate da ističe vašu devetu kuću, koja nije povezana samo s putovanjima, učenjem i istraživanjem, već i sa srećom i lijepim promjenama.

Rezultat je super optimistična i nezaustavljiva energija.

Iskoristite ovo samopouzdanje da proširite svoje horizonte.

Djevica

Ravnodnevica bi vam mogla donijeti prijeko potrebno zatvaranje poglavlja. Da biste započeli nešto novo, ponekad se nešto mora završiti – a to vam trenutno ne može zvučati istinitije, s obzirom na to da pokretačka energija sezone Ovna stiže u vašu osmu kuću transformacija i završetaka.

Smatrajte ovo znakom da prekinete veze s bilo čim što vam više ne služi, da okončate stvari zauvijek i povežete se sa svojim životom.

atma.hr – 52
Vaga

Dok su svi mogli osjetiti neku ljupku energiju na dolasku ravnodnevice, zahvaljujući Venerinoj konjunkciji sa sjevernim čvorom, vi biste, posebno, mogli doživjeti jačanje veze.

Venera povećava svoj utjecaj na vaš život. Ova snažna energija Venere mogla bi dodirnuti nekoga do koga vam je zaista stalo.

Netko u vašem životu bi mogao biti spreman da s vama stvari podigne na višu razinu.

Škorpion

Sunce u Ovnu se nalazi u vašoj šestoj kući rituala, navika i zdravlja, stavljajući vas u poziciju da postavite nove kratkoročne ciljeve oko svoje karijere i preuzmete svoje svakodnevne obaveze.

Ovo je također vrijeme da se uključite u svoje mentalne i fizičke rutine i prilagodite ih po potrebi tako da najbolje podržavaju te ciljeve.

Strijelac

Kreativnost i optimizam su vaše prirodne snage, ali dodatni poticaj energije Ovna mogao bi podići obje te vještine.

Točnije, Sunce u Ovnu ističe vašu petu kuću zadovoljstva i zabave, dajući vam poticaj koji vam je potreban da započnete ili ubrzate strastveni projekt.

Mogli biste pokušati nešto novo, iako možda ne znate kuda će to dovesti, to je samo dio zabave za vas.

Jarac

Pomažući da osvijetlite prošla iskustva koja su oblikovala vas, ova ravnodnevica bi vas mogla usmjeriti ka stvarima koje zaista želite i koje su vam potrebne.

Sunce u Ovnu se nalazi u vašoj četvrtoj kući obiteljskih korijena, a energija novog početka koju kanalizira mogla bi vas navesti da razmišljate o tome gdje se trebate osloboditi obrazaca iz prošlosti.

Promatrajte gdje možda vraćate drugima više nego sebi. Umjesto toga, izbor da sebe stavite na prvo mjesto mogao bi otvoriti više mogućnosti za ljubav i vezu u nastavku.

atma.hr – 52
Vodenjak

Pripremite se za promjenu perspektive. Sunce koje prelazi u Ovna obasjava vašu treću kuću intelekta i komunikacije, otvarajući vaš um za veći optimizam i nove ideje.

Mogli biste osjetiti lakoću i slobodu od svega što vas je možda sputavalo, bilo da je to sumnja u sebe ili strah.

A rezultujuća jasnoća bi se mogla pretvoriti u usklađenije donošenje odluka.

Ribe

Energija vatrene vladavine Ovna mogla bi usmjeriti vašu pažnju ka opipljivim detaljima i strukturama koje su vam potrebne da oživite svoje ciljeve.

Sunce aktivira vašu drugu kuću resursa, potičući vas da obnovite svoje dnevne rutine i uvjerite se da one rade u službi vaših ciljeva.

Ovo će vam pomoći da stvorite temelj koji vam je potreban da krenete za onim što želite.

sensa.mondo