Priroda današnjeg dana je “promijenimo svoje osjećaje prema novcu”.

Kad promijenimo svoje osjećaje prema novcu, promijenit će se i količina novca u našem životu. Što su naši osjećaji prema novcu pozitivniji, to ćemo ga više privući k sebi.

Ako nemamo puno novca, tada se nećemo dobro osjećati ni u pogledu svojih računa. No, onoga trenutka kad negativno reagiramo na veliki račun, mi zračimo lošim osjećajima te ćemo sigurno dobivati veće račune. Što god pružamo, to zauzvrat i primamo. Najvažnije je to da u sebi uspijemo probuditi pozitivne osjećaje kad plaćamo svoje račune.

atma.hr – 52
Da bismo promijenili svoje osjećaje, moramo se koristiti svojom maštom, tako da račune pretvorimo u nešto zbog čega ćemo se bolje osjećati. Možemo zamisliti da to uopće nisu računi, nego da smo odlučili pokloniti novac svakoj tvrtki ili osobi zato što imamo dobro srce, jer sjajno obavljaju svoj posao.

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

banner za knjige nulta frekvencija
Prethodna objavaDiskus hernija: Ovih 6 vježbi će vam pomoći u izliječenju!
Slijedeća objavaPartnerski odnosi | Ciklus muško- ženskih radionica
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.