Pridružite se theta programu “Partnerski odnosi” i iscijelite sve ono što vas trenutno spriječava da ostvarite svoj idealan odnos. Postanite dio podržavajuće zajednice theta praktičara i kreirajte svoje odnose s lakoćom!

U ovom ciklusu radionica iscjeljivat ćete duboko potisnute traume, vjerovanja i osjećaje koji su vam uzrokovali probleme s partnerima, otežavali obiteljske i poslovne odnose, kreirali fizičke, mentalne i emocionalne tegobe te bolesti, vraćali vas u odnose koji su manje od onoga što zaslužujete, blokirali vaš duhovni rast i kreirali energije prevare, krivnje i zamjeranja u odnosima s muškarcima ili ženama.

Theta program “Partnerski odnosi” mjesto je gdje uz podršku i razumijevanje razgovaramo o iskustvima u dosadašnjim odnosima te pronalazimo nove načine za njihovo poboljšanje.

Družit ćemo se subotama od 18 do 22 sata u Zagrebu i online te uz vodstvo i energetsku podršku theta praktičarke i voditeljice programa Paule Ropuš, otvorit ćete se za kreiranje odnosa kakvog želite i zaslužujete.

Radionice koje su postale dijelom ovog programa održavaju se od 2021. godine i više od 50 theta praktičara završilo je ovaj program. Neki od njih podijelili su s nama svoja iskustva:

Kroz radionicu sam naučila kako ostvariti partnerski odnos sama sa sobom, kako prihvatiti, oprostiti i njegovati ljubav prema sebi. Nakon radionice su se promijenili moji odnosi s nekoliko bliskih osoba. Prijateljica koja se prije nekoliko godina u potpunosti udaljila od mene je našla moj kontakt i ispričala se.

2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna. Nakon rada na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje, a drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

Došla sam na radionice jer sam se htjela riješiti tereta prošlosti, ali i još poboljšati odnos koji imam s trenutnim partnerom. Radom na uvjerenjima osvijestila sam mnogo toga što me koči u opuštanju i prepuštanju te je nakon sudjelovanja u ovim radionicama moj odnos s partnerom postao još ljepši i intimniji.

Theta program “Partnerski odnosi” sastoji se od 5 dijelova.

Na programu:

• otkrivamo kako voljeti i poštovati sebe
• istražujemo podsvjesna očekivanja koja imamo od partnera i odnosa
• otpuštamo energiju uplitanja drugih ljudi u naše odnose
• identificiramo podsvjesno programiranje nastalo u ranom djetinjstvu, od strane roditelja ili osoba koje su nas odgajale
• otpuštamo uvjerenja o partnerstvu i braku koja smo naslijedili od predaka te iscjeljujemo genetsku liniju
• osvještavamo i iscjeljujemo blokirajući utjecaj bliskih osoba na formiranje nas kao partnera
• osvještavamo pojmove kompatibilnosti i kompromisa u partnerskim odnosima
• osvještavamo odnos između uma i emocija u svrhu razvijanja emocionalne inteligencije
• otkrivamo što zaista želimo od partnera i zašto
• učimo što je partnerstvo te kako prepoznati principe ogledala u odnosu s drugim ljudima
• kreiramo nove načine komunikacije sa samim sobom i partnerom kroz učenje jasnog izražavanja vlastitih misli i osjećaja
• osvještavamo i prihvaćamo energiju podrške
• iscjeljujemo odnos s vlastitim mislima, osjećajima i tijelom
• pronalazimo nove načine iskazivanja pažnje i ljubavi prema sebi i partneru

Partnerski odnosi ThetaHealing Theta Centar Zagreb

Program se održava u Zagrebu i online ISTOVREMENO, dva puta mjesečno. Moguće je kombinirati dolazak uživo i dolazak online u sljedećim terminima:

1. DIO: Upoznaj sebe
ZAGREB + ONLINE: subota, 21.10.2023. od 18 do 22 sata

2. DIO: Kako su naši preci živjeli odnose?
ZAGREB + ONLINE: subota, 04.11.2023. od 18 do 22 sata

3. DIO: Kad mozak i srce surađuju
ZAGREB + ONLINE: subota, 25.11.2023. od 18 do 22 sata

4. DIO: Što je za mene partnerski odnos?
ZAGREB + ONLINE: subota, 09.12.2023. od 18 do 22 sata

5. DIO: Prava ljubav
ZAGREB + ONLINE: subota, 16.12.2023. od 18 do 22 sata

Zbog velikog interesa za snimke programa “Partnerski odnosi”, ovaj će program biti dostupan na našoj online platformi za sve koji upišu čitav program.

Radionice možete poslušati kad god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke svih radionica će biti dostupne do 01.03.2024. Ako ste se prijavili samo za jednu radionicu, imat ćete pristup snimci samo te radionice.

CIJENA PROGRAMA

212 EUR (1597.31 HRK) za cijeli program

53 EUR (399.32 HRK) za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u partnerskim odnosima najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 265 EUR (1996.64 HRK).

Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje u dvije rate za čitav program.

Voditeljica programa

Paula Ropus krugPaula Ropuš
mag.mus, učiteljica klavira + ThetaHealing® praktičarka

Potaknuta prekidom dugogodišnje ljubavne veze, 2020. godine krenula sam u potragu za blokirajućim programima vezanim za partnerske odnose izvan standardnog materijala službenih tečajeva Srodne duše i Razvoj vaših odnosa. Primijetila sam kako se u mojoj podsvijesti nalazi pravi rudnik ograničenja i trauma koje mi nisu dopuštale da ostvarim odnos kakav želim.

Uz pomoć drugih theta praktičara, polako sam iscjeljivala svaki dijelić sebe kojemu je to bilo potrebno. Osim kopanja na podsvjesnim programima, posegnula sam i za drugim alatima te vježbama za samospoznaju kako bih brže i jednostavnije uspjela kreirati partnera kakvog želim – podsvjesno i svjesno. Sva svoja iskustva u radu na sebi i drugima pretočila sam u ovaj program.

Moji odnosi s obitelji postali su znatno bolji i intimniji, poslovne prilike su se počele ubrzano pojavljivati, a na kraju se pojavio i očekivani partner koji mi je pomogao da počistim zadnji dio zaostalih trauma i strahova. S njim trenutno živim ljubav kakvu sam željela.

Odnosi su najbolji pokazatelj našeg unutarnjeg svijeta te kroz njih možemo naučiti bitne lekcije. Vjerujem da ćemo na ovom programu jedni s drugima podijeliti mnogo znanja i iskustava koja će obogatiti svakog od nas.

Sudionici u prostoriji uživo i sudionici koje su ONLINE će sudjelovati na identičnom događaju i moći će imati međusobnu interakciju, te raditi vježbe zajedno, pomoću novo postavljenog sustava kamera, ekrana i mikrofona.

PRIJAVE:

Program je namijenjen theta praktičarima koji su završili najmanje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.

Ako niste završili Osnovni tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj se održava:

Zagreb 13.10. – 15.10.2023.
ONLINE 13.10. – 15.10.2023.
Rijeka 10.11. – 12.11.2023.
Zagreb 17.11. – 19.11.2023.
Osnovni tečaj počinje u petak u 17 sati i završava u nedjelju u 18 sati. Više informacija o nadolazećim tečajevima pronađite ovdje.

Obavezna prijava na program “Partnerski odnosi” preko prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!