“Zašto mi se ovo događa?” – pitanje koje si je zasigurno svatko od nas postavio barem jednom u životu. Događa se kako bismo mi narasli, no ipak, većinom biramo ponavljanje.

Ponavljamo i ponavljamo mi tako upirući prst u Boga, Svemir. Kriveći ih.

Rast nije lagan, potrebna je disciplina. Ustajanje iz toplog udobnog kreveta i suočavanje s onim što dolazi. Lijepo bi nama bilo kada bi smo odmah znali sve, ali ne ide baš to tako.

Idi pa vidi.  Proživi nešto, vrati se pa vidi je li to baš tako kako si mislio. Iskusi.

atma.hr – 52
Kako to mislim? Ovako. Za rast je potrebno iskustvo. Dok ga ne steknemo i krenemo primjenjivati za osobni razvoj, ponavljati ćemo razrede.

Nije ponavljanje toliko ni loše, ono što je važno je da jednog dana naučimo. Ta ne idemo cijelog života u prvi razred, zamislite kako bi to bilo.

Stepenicu po stepenicu se penje, nakon dobro usvojenog gradiva.

Često sami sebe kočimo i ne znajući ostajemo u prvom razredu, ponekad i cijelog života.

Zašto? Većina naše pažnje i djelovanja je usmjerena ka vanjskom, a ne obratno, a da bi se rast dogodio, on mora doći iznutra.

Možemo si postaviti jedan maleni cilj za početak. To može biti bilo što. Važno je da smo posvećeni. Da svaki dan radimo na njemu, u prihvaćanju. Ne treba si niti zamjeriti to što lekcije ponavljamo tisuću puta, samo obratimo pažnju. Prihvatimo.

Ok , tu sam gdje jesam, ali ja znam da mogu bolje. Uložiti ću energiju u tom smjeru.

Dosta mi je ponavljanja. Spreman sam za nove lekcije. To je moj izbor.

 © Marina Knüsel, healing terapeut
Facebook grupa – 
Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaZG uživo! Besplatni info susret, 09.02. u 18:30h s Tomislavom Kuljišem
Slijedeća objavaRiješite se candide: Napravite kućni test i izliječite se u 5 koraka!
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.