Što osoba nosi sa sobom kad napušta zemlju: ne novac, već znanje i karmu. Cilj čovječanstva je postići znanje. Prema duhovnom zakonu karme, mentalno ustrojstvo koje donosimo u ovaj život je naša karma. Ako nosimo vjerovanje i mentalni stav da smo zakinuti, da nam nešto nedostaje i da nismo dovoljno dobri, tada će to vjerovanje neizbježno privući u naš život ljude i okolnosti koji će činiti da se osjećamo slabi i/ili inferiorni.

atma.hr – 52
Pozitivna vjerovanja i mentalno ustrojstvo stvaraju dobru karmu u našem životu. Tada se događaju predivne stvari i one ulaze u naš život konzistentno. Mi smo odgovorni za vlastita vjerovanja i mentalno ustrojstvo, stoga moramo biti svjesni kako bismo ispravili svoja vjerovanja ako nam ona ne služe na pozitivan način.

Naše zdravlje je naša karma. Prije nego što se inkarniramo (ili reinkarniramo) mi biramo svoju obitelj, svoje životne izazove i svoju duhovnu misiju ili životnu svrhu. Mi također biramo svoje tijelo i genetsku predispoziciju. Emocije i misli koje biramo iz trenutka u trenutak utječu na naše zdravlje i vitalnost. To je naša karma.

atma.hr – 52
Bilanca naše karme poznata je kao zapis iz akaše, zabilježena povijest svih naših života i životnih iskustava. Naša karma prenosi se iz jednog života u drugi, stoga možda nećemo iskusiti posljedice naših djela sve do sljedećeg života. Zbog toga katkad nema očite i vidljive poveznice između naših djela i njihovih posljedica.

Što je viša naša duhovna vibracija, to nam se karma brže vraća. Mnogi na zemaljskom planu u ovo vrijeme podliježu ‘instant karmi’. To znači da što god osoba daje, to joj se trenutačno vraća. To je znak da je osoba razvijenija, jer karmička bilanca pokazuje najnovije stanje i duša ne dopušta da se ‘karmički dug’ gomila.

Stoga ako, prijatelji moji, prolazite kroz teško razdoblje, moguće da je u pitanju namirivanje vaše karme, a to se sada može učiniti mnogo bolje, s ljubavlju, časno, ako poštujemo Zakon karme i posjedujemo određene vrline koje će nam pomoći da razriješimo svoju karmu s lakoćom.

Sumant Kant Kaul
Institute of thought for Human Excellence & International Peace foundation for HRD www.internationalhealingfoundation.com

Za sve one koji se prijave na Karma Breakthrough do 20.05. dobivaju Znanstvenu Hiromantiju level 1 kao poklon.

Za sve dodatne informacije: www.thetahealing.hr/event ili [email protected].

theta

atma.hr – 52