Čujete li šapat svog srca? Osjetite li sklad srca i uma, izražavate li pravog sebe? Ili ste zaboravili na sve to?

Vrijeme je za urananje u tajne svog srca, vrijeme je za ponovno usklađivanje s unutarnjim ritmom kako bi dosegli svoj puni kapacitet i bili u skladu sa svojom Biti i istinskim Ja.
Tijelo je više od običnog odijela od mesa, nije to samo stroj koji nas vozi od točke A do točke B. Tijelo je hram u kojem boravi duša, baš kao i srce, ono sadrži mudrost, inteligentno je i čuva sjećanje na sve što se ikada dogodilo. Također sadrži odgovore i kartu putovanja naše duše.

Kada živite u prisutnosti sa svojim tijelom vaša istinska priroda ima hrabrost izraziti se i manifestirati. Možete osjetiti i postati svjesni svih blokada koje vas sprečavaju ili usporavaju da budete autentični. I to je čista čarolija i utjelovljenje prave Biti. Kada ste u potpunosti usklađeni s onim što vam je suđeno postati, sve je moguće!

U biti svi smo mi ljubav i svi želimo ljubav. A ljubav je izvor ili razlog mnogih postupaka. Ljubav je najmoćniji dostupni lijek. No, koliko puta doživimo otpor prema tome, prema onome što najviše želimo.

Rumi je jednom rekao “Nije tvoj zadatak tražiti ljubav, već pronaći sve barijere unutar sebe koje si izgradio da se obraniš od nje“.
Nemojmo samo pronaći te barijere, nego dopustimo ljubavi da ih otopi, koliko god je to moguće za svakog pojedinca.

Ako osjetite taj poziv, ova radionica je za vas! Doživite povratak ljubavi! 

Tijekom našeg sastanka:
☘usmjeravamo pažnju prema srčanom centru – kako bismo ga uskladili i aktivirali, vraćajući se pravoj prirodi i suštini ljubavi,
☘ doživljavamo i istražujemo ljubav kao lijek,
☘ uključeni su tjelesno orijentirani procesi, kako bi se otklonile sve blokade koje nam ne dopuštaju da izrazimo svoje autentično Ja,
☘ emocionalni sklad i harmonizacija nastupaju kada je potrebno,
☘ uključeni su procesi utjelovljenja i integracije,
☘ vraćamo se svojoj istinskoj biti i prirodi.

Ova radionica je za vas, kada:
☘ želite se vratiti svojoj pravoj prirodi i unutarnjoj mudrosti;
☘ se želite vratiti sebi i živjeti iz srca,
☘ želite biti ono što stvarno jeste,
☘ slomljeni ste i vaše srce je bilo slomljeno,
☘ spremni ste i voljni vratiti se ljubavi,
☘ želite uskladiti svoje emocije.
U prošlosti je ova vrsta radionice bila posebno korisna za žene koje žele donijeti novo biće na zemlju, a iz nekog razloga to se još nije dogodilo.

Susret je otvoren i za muškarce i za žene.

Jeste li spremni izabrati LJUBAV? Jeste li voljni ohrabriti se i spoznati svoju nježnu stranu? Jeste li spremni reći DA svrsi svoje duše?

Molimo poslušajte poziv svog srca i kada vas ono povede prema ovoj radionici, dobrodošli ste nam se pridružiti!
Mjesto održavanja radionice:
Maya Yoga Shala studio, ulica Božidara Magovca 22, Zagreb
Sudjelovanje se temelji na donacijama između 70 € – 90 € po danu prema vlastitom osjećaju.
Za sudjelovanje je potrebna registracija.
Registrirati se možete ovdje: [email protected]

Više informacija, kontakt i rezervacija na: +38598321494

Otvaramo prostor za rad u subotu 7.10. i nedjelju 8.10.2023.
Radionica se održava od 11 do 18 sati, uz pauze po potrebi.
Imajte na umu da završno vrijeme može varirati, ovisno o tome što je potrebno u radu.

Sastanak vodi Andreea-Cristina Chiș (“Pâna”-“Kreativna žena” – kako je zovu Shipibo Indijanci).
Vođena strašću prema prirodi i novim saznanjima od djetinjstva se našla u službi naroda. Akreditirani je turistički vodič zadnjih 16 godina, te duhovni učitelj i trener više od 10 godina.

Goruća želja za istraživanjem, unutarnjim i vanjskim, dovela ju je u vezu s različitim zajednicama i tradicijama olakšavajući joj osobni razvoj, a ponajviše povratak vlastitoj sebi.

U proteklih 10 godina proučavala je prakticirala i radila s različitim sustavima i duhovnim putovima iz različitih krajeva svijeta, od reikija i anđeoskih sustava, do energija egipatskog porijekla i sufijskih utjecaja. Sudjelovala je u svetim ceremonijama, kako u Lakota tradiciji tako i u Shipibo tradiciji Južne Amerike. Sudjelovala je u dva kampa širenja svijesti u Peruu. Tamo je primila inicijacije, aktivaciju, ugađanje i balansiranje na aspektima DNK, izravno od Duha i Majke Zemlje, na njezinim svetim mjestima. U posljednje četiri godine intenzivno proučava misticizam, put aktivne molitve i starokeltsko liječenje.

Svaki korak ju je približavao Sebi, a to za nju znači autentičnost, povezanost, kanaliziranje i intuitivni rad. Proteklih godina aktivno se bavila radom koji je izravno povezan sa srcem, emocijama i ženskim aspektom božanstva.
Kao trenerica za plodnost i trudnoću, ona je vodič koji unosi jasnoću na fizičkom i emocionalnom planu podržavajući žene na njihovom putu da postanu majke.

Voditeljica je niza radionica i retreata u Njemačkoj, Švicarskoj, Irskoj, Hrvatskoj, Francuskoj i Sardiniji.
Više o radu i projektima na web stranici: www.sproutsoflight.com ili www.creatrixyou.com

facebook događanje