S radošću vas pozivamo na petomjesečni tečaj pod nazivom Pazi Mijenjam Smjer (PMS).

Ovaj program može vam pomoći bolje razumjeti sebe i poluge na temelju kojih funkcionirate. Gdje leže vaše mogućnosti, a gdje izazovi? Kako prepoznati korak prema uspjehu i osnažiti se za akciju? Koliko zaista znate o sebi i okolini u kojoj djelujete? Što je to u vama što želi promjenu? Što je korijen vaših uvjerenja? Kada vam je ego zaštitnički, a kada destruktivni kôd?

Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja istražit ćemo kroz PMS program.

Početak:

07.10.2023., subota

Održavanje:

Uživo, 5 mjeseci svaku drugu subotu u mjesecu od 10 do 14 sati, ukupno 40 sati

Mjesto:

HUB385, Ul. Franje Petračića 6, Zagreb

Cijena: 888 eura (6.690,64 kune) s mogućnošću plaćanja do 10 mjesečnih rata. Za jednokratne uplate odobrava se popust od 10%.

Za svladavanje promjene i implementiranje iste u život potrebno je promatranje sebe. Iskreno i hrabro, bez osuđivanja onoga što vidimo. Otvoreno postavljanje pitanja oslobađa um koji je spreman na iskrene odgovore čime postižemo jasnoću smjera akcije. Osim promatranja i postavljanja pitanja, za promjenu je potrebno i istinsko slušanje. To podrazumijeva prisutnost u sadašnjem trenutku, budnost cijelim bićem. S puno poštovanja prema svemu što čujemo unutar sebe.

Program prolazimo teorijski i praktično kroz pet modula promjene koja kreće s namjerom. Kada osvijestimo motivaciju namjere, život postaje jednostavniji jer prepoznajemo ono čega se trebamo osloboditi, što nas ometa, i istovremeno integriramo ono što nam je potrebno za život kakav želimo.

Tih pet modula bit će podržano meditacijama kroz čakre. Čakre su energetski centri u našem tijelu kroz koje teče životna energija, i svaka od njih predstavlja određena područja ljudskog života, što znači da nam čakre mogu poslužiti kao zemljovid putovanja kroz naša životna pitanja. Pomoću meditacija, vježbi i tehnika, upoznat ćemo se s prirodom i dinamikom sedam glavnih čakri, i potaknuti njihovo optimalno funkcioniranje.

Predavači (međunarodno licencirani):

Martina Španović – life coach, coach za empate i mindfulness trenerica

Lidija Ljubas Kerš – life coach i mindfulness trenerica

Prijava i sve informacije su putem naše web stranice www.coachinglidijamartina.com

Očekujemo vas s veseljem otvorenog srca!