U ovoj vas drugoj knjizi Sal Rachele i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji, nastavljaju voditi na čudesno putovanje u budućnost naše voljene planete.

atma.hr – 61
To je budućnost o kojoj ste oduvijek sanjali, i sada se ona pojavljuje u svojoj ispunjenosti, konačno, nakon milijuna godina neznanja, tame i patnji. Ova knjiga će vam pokazati opipljive, praktične načine manifestacije novog Zlatnog doba koje vam je bilo obećano na početku vremena.

Ova Nova Zemlja suđena je da bude dio vašeg života, ovog života ovdje i sada. “ Vi, draga ljudska bića, krećete na najuzbudljiviju moguću avanturu. Živite točno u pravo vrijeme, upravo na pravom mjestu u Beskrajnoj Kreaciji.

U redu je ako u to ne vjerujete, ali unutar nekoliko kratkih godina, skoro sve što je prikazano na ovim stranicama, postat će dio konkretne realnosti vaših života.

Utemeljitelji, lipanj 2011.” “Pripremamo li se za godine koje dolaze ili želimo li shvatiti što se zbiva dok ih čitamo, Salove interpretacije onoga što je bilo i ono što mora biti su zapanjujuće.

Kanalizirajući Utemeljitelje, Sal može iskazati misli i razumijeti proniciljive impresije koje ova bića imaju o našoj planeti. To nije knjiga koja govori o sudbini. To je knjiga koja objašnjava naše postojanje” L.G. Sedona, AZ. SAD.

Sal Rachele je preko 35 godina pionir na području ljudskih potencijala. Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća počeo je s razvojem vlastitih psihičkih i intuitivnih sposobnosti kroz Silva Metodu. Kasnije je stvorio svoju vlastitu metodu meditacije pod nazivom “Alpha-Theta programiranje” namijenjenu reprogramiranju podsvjesnog uma kako bi se oslobodili kreativni potencijali pojedinca.

atma.hr – 61
Tijekom 80-tih nastavlja svoj meditativni rad i bavi se duhovnim savjetovanjem. Pored toga bavi se glazbom te sklada i izvodi New Age glazbu, te sudjeluje u produkciji kazališnih predstava. 1994. publicira svoju prvu knjigu “Život na rubu” priručnik za samopomoć.

Njegov rad kreće novim putem nakon što početkom 2000.g. započinje svjesno kanalizirati Leah, biće 6-tog denziteta te Artkturijance, kolektivnu svjesnost iz 7-og denziteta. Posebno je intenzivna njegova suradnja sa bogovima stvaranja poznatim kao Utemeljiteljima.

Na temelju tih kanaliziranja 2007.g. Sal je koautor, zajedno s Utemeljiteljima, knjige ”Zemljine promjene 2012.-2017.-Poruke od Kreatora”, znanstveni i duhovni vodič za buduća vremena.

Sal nastavlja svoj rad u pomaganju duša da iscjele svoju prošlost, paralelna i buduća sebstva kroz “iscjeljivanje kroz vremenske linije” kozmički postupak koji uključuje spajanje prošlih i sadašnjih života pojedinca s božjom prisutnošću.

 Sal živi u SAD, intenzivno putuje svijetom te održava predavanja i terapije suosnivač je Sananda škole misterija te radi na produkciji posebnih meditacijskih CD-a.

Sal Rachele: Proročanstvo – Buđenje planeta Zemlje

prorocanstvo budjenje planeta zemlje 2. izdanje2012.-2030. –  Poruke kanalizirane od Utemeljitelja

U ovoj vas drugoj knjizi Sal Rachele i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji, nastavljaju voditi na čudesno putovanje u budućnost naše voljene planete. To je budućnost o kojoj ste oduvijek sanjali, i sada se ona pojavljuje u svojoj ispunjenosti, konačno, nakon milijuna godina neznanja, tame i patnji.

Ova knjiga će vam pokazati opipljive, praktične načine manifestacije novog Zlatnog doba.

422 stranice, format: 16×24

Cijena: 153,00 kn 137,70 kn