Foto: pixabay.com

Ne trebam luksuznu kuću ili skupi nakit. Ne trebam izlaske svaki petak navečer ili da mi šalješ nježne poruke svako jutro. Ne treba mi svaka sekunda tvog vremena ili da budem centar tvog svemira.

Želim samo da mi obećaš da ćeš biti tu.Molim te, budi tu kroz dobre stvari: za noći pune smijeha, za jutra kada se okrenemo samo još jednom prije spavanja kako bi se poljubili. Za lijena subotnja poslijepodneva, sa bosim stopalima na kauču i grickalicama na stoliću. Za odmore i radne večeri, za trenutke kada dijelimo porciju špageta jednom vilicom.

Molim te obećaj mi da ćeš biti tu, tu u mom životu.

Molim te, budi tu i kroz loše dane: kada nemam snage ustati ujutro iz kreveta, kada su mi kapci teški zbog suza koje se slijevaju. Za dane kada ne vidim i smisao svojih riječi ili kada mi se srce grči od tuge. Za teške noći, kada se svađamo i lupamo vratima i kada se povlačimo u suprotne kutove kuće i kada ne možemo shvatiti što se događa u našim glavama.

Molim te, obećaj mi da ćeš i dalje biti tu, čak i kada naš put postane težak.Ne trebaš biti savršen. Ne trebaš mi uvijek reći ispravnu stvar ili se nikada ne naljutiti. Ne trebaš poštivati liste nekih pravila ili se uvijek prvi ispričati. Ne trebaš me tretirati kao da sam krhko stvorenje ili se maknuti kada ti idem na živce. Ne trebaš biti ništa drugo osim osobe koja jesi.

Samo mi trebaš tu.

Želim znati da nećeš pobjeći kada ti poklonim srce. Da ćeš me privući bliže kada ti kažem da se zaljubljujem u tebe, a ne da me odgurneš. Obećavam da ću biti dobra prema tebi i biti uz tebe i biti tu za tebe, ako mi obećaš ovo: da nećeš otići.

Trebam znati da ćeš razgovarati sa mnom kada si uzrujan, da ćeš se pouzdati u mene kada se osjećaš izgubljeno, da ćemo biti oslonac jedno drugome kroz ovaj nered zvan život.Molim te, obećaj mi da će tvoj glas biti posljednje što čujem prije nego utonem u san i prvo što čujem kada se ujutro probudim. Molim te, obećaj mi da, čak i ako će naši putevi voditi u suprotnim smjerovima, da ćemo pronaći način kako se vratiti jedno drugome, da ćemo nekako uspjeti.

Molim te, obećaj mi da ćeš me voljeti, čak i kada se to čini nemogućim.

Jer ja ću sve to učiniti za tebe, uvijek i zauvijek.

Obećavam.

zdravaisretna

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaVi ste OVO
Slijedeća objavaNAJVAŽNIJE pitanje – OVO vam može promijeniti život zauvijek!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here