atma.hr – 52
Iako tapkanje-EFT prvenstveno služi u svrhu otklanjanju blokada uzrokovanih negativnim emocijama koje nas dovode do negativnih stanja, bolesti, depresije i svega onoga što ne želimo u našim životima također ga koristimo u svrhu poboljšanja samopouzdanja i naše osobne snage i moći, za postizanje boljih rezultata u sportu i na ispitima…

Tko od nas se ne želi osjećati snažnije, samopouzdanije, sretnije? Ja želim i smatram da uvijek može bolje. Možda ne mislimo na to svakoga dana, ali kada dođe dan da se osjećamo odlično i život nam ide od ruke zapitamo se zašto nije tako svakoga dana.

Tapkanje-EFT je odlična dopuna povećanju zdravijeg načina života i ništa s vama ne mora biti krivo i ne morate imati nikakve probleme niti biti bolesni da biste tapkali. Kao dio zdravijeg i osvještenijeg stila života tapkanje je odlična dopuna vašem emocionalnom zdravlju i kvalitetnijem načinu života. Možemo čak i reći da je tapkanje preventivna medicina jer vam omogućuje kvalitetnije upravljanje vašim emocijama  koje su uvijek u pozadini uzroka svake bolesti.

Tapkati možemo za dobar početak dana, za samopouzdanje pred javni nastup, pred ispit, pred važno sportsko natjecanje, kada želimo tražiti povišicu i u bilo kojoj situaciji kada želimo više i bolje od sebe. Svatko od nas ima neograničene potencijale i resurse, a tapkanjem ih aktiviramo iz naše podsvijesti.

Sin jedne moje klijentice bavi se šahom i za svoje godine postiže vrhunske rezultate. Svi znamo da šah zahtjeva veliku koncentraciju, strateško planiranje i intuiciju jer je potrebno biti dva koraka ispred protivnika. Također mečevi i turniri znaju biti vrlo dugi i iscrpljujući i nekada bude presudna fizička sprema i moć koncentracije i fokusa. Ona se dosjetila da bi prije turniru mogao tapkati kako bi bio još fokusiraniji i intuitivniji. Poslije teškog meča rekao je da se osjećao cijelo vrijeme bistrije i fokusiranije i da nije iscrpljen kao inače. Ovo je odličan primjer kako tapkanjem možemo povećati svoje potencijale i biti bolji i fokusiraniji.

I odlično je to što tapkanje mogu koristiti sve dobne skupine i nema nikakvih ograničenja jer nema ni nuspojava. A tehnika je sama po sebi vrlo blaga i nježna čak i za negativne emocije i traume i svaki educirani praktičar zna bezbolne načine pristupa svakom od problema.

Danijela Medaković
EFT praktičar, Life coach
095 7421 162
[email protected]
www.tapkanje.eu
www.danijelamedakovic.com

atma.hr – 52
Prethodna objavaOvako Pun Mjesec “vuče” Zemlju i ljudski um: Kako se zaštititi od štetnih utjecaja
Slijedeća objavaČokolada
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.