Designed by Freepik

Georgij Nikolajevič Sytin je poznati ruski akademik, četvorostruki doktor znanosti (iz medicine, psihologije, pedagogije i filozofije), autor znanstvenog sistema SOEVS za kreiranje i održavanje dobrog zdravlja, a također i za potpuni oporavak od bolesti.

U pedesetak svezaka svojih znanstvenih djela, dao nam je 20 000 tekstova za samoprogramiranje iscjeljenja organizma, tekstova koji nas (kroz autosugestiju i snagom naše volje) liječe tokom čitanja ili slušanja.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata bio je vrlo teško ranjen, doktori su tvrdili da je potpuni invalid i da mu nema spasa. Tada je počeo raditi na kreiranju ljekovitih tekstova, kojima se u potpunosti izliječio. Nadalje, pomoću njegovih ljekovitih tekstova izliječile su se tisuće ljudi.

Dr Sytin je također uspio stvoriti metodu autosugestije kojom smanjuje biološko starenje i time se postiže istinsko pomlađivanje.

Ruska Medicinska Akademija Znanosti je proučavala njegovu biološku starost i došla do zaključka da njegove godine odgovaraju čovjeku od 30-40 godina (kad je imao 75 godina).

On sad ima 90 godina, ali i poslije tog istraživanja njegova biološka starost se nije povećala!Ljekoviti tekstovi za autosugestiju

Ljekoviti tekstovi dr. Sytina bude i aktiviraju naš unutrašnji energetski potencijal te predstavljaju tešku artiljeriju u borbi protiv velikog broja bolesti.

76601
Mladi devedesetogodišnjak: Dr Sytin

Pomoću specijalno brižljivo odabranog sklopa riječi, kao i ponavljanja tih riječi u određenom ritmu, najprije se kreira, a zatim sve više pojačava akumulacija energije i entuzijazma, što transformira našu svijest o sebi i svom zdravlju, izazivajući odgovarajuće promjene u našem organizmu.

To je tehnika zasnovana na sposobnosti čovjeka da riječima pomogne svom oboljelom organizmu.

Ljekoviti tekstovi angažiraju naša osjećanja, jačaju snagu misli, pokreću našu volju, stvaraju visoku koncentraciju snage volje i usmjeravaju našu volju da usvoji tekst i da na taj način pomognemo sami sebi.

Najbolje je ako njegove tekstove pročitate pa snimite u mobilni telefon (ili kompjuter) i onda ih slušate mnogo puta tokom dana, dok ste u kući, ili po ulici, ili ste u gradskom prijevozu.

Dok ih slušate i zamišljate ono što čujete, programirate sami sebe. Da bi organizam usvojio tekst, potrebno je 500-1000 slušanja.LJEKOVITI TEKST AKADEMIKA SYTINA ZA SMIRENJE, PROTIV NAPETOSTI (za žene)

„Sasvim sam se smirila.

Cijeli moj živčani sustav se ispunio ugodnim, zdravim spokojstvom.

Na srcu mi je postalo tako lako i lijepo, kao što nikada ranije nije bilo.

Cijela duša mi se uspokojila.

Ja sam sasvim, apsolutno spokojna, potpuno spokojna, u sve moje živce se ulijeva sveta Božanska energija.

Jarko, poput bljeska munje, osjećam se kao mlada ljepotica, s čeličnim živcima.

Cijela duša mi se uspokojila.

Na duši mi je tako lako i lijepo.

Veseli oganj žarko blista u mojim očima.

Lice mi je božanski spokojno.

Sve bore na mom licu i vratu su iščezle.

Ja sam cijela apsolutno spokojna, smirena, potpuno spokojna.“

Čak i ako ne razumijete ruski jezik, slušajući izgovaranje teksta dr Sytina, osjetiti ćete veliko smirenje, relaksaciju i ugodu…

Prethodna objavaNe padaj u iskušenja, ništa nije vrijedno tvog unutrašnjeg blagostanja!
Slijedeća objava14.11. Zagreb – Mastermind Trening
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.