Priroda današnjeg dana je «slijedimo svoje snove».

Nitko se ne rađa u savršenim životnim okolnostima. Kad bi se to dogodilo, ne bismo imali čime težiti i ne bismo osjećali poriv da nešto stvorimo od svog života. Ne bismo imali nikakve snove. Kakve su nas god okolnosti dočekale kad smo se rodili, kakvu smo god obitelj i obrazovanje imali ili ih nismo imali, kakvi su god planetarni utjecaji bili, ovamo smo došli da bismo ostvarili svoje snove i bez obzira na to u kakvom smo sada položaju, u potpunosti smo opremljeni svime što nam je potrebno da bismo u tome uspjeli.

atma.hr – 52
Bez obzira u kojoj smo se zemlji rodili, okolnosti našeg početka ne određuju život u kojem ćemo poslije živjeti. Ne postoji nijedna jedina ljudska vrlina ili značajka koja nam nedostaje kako bismo ispunili svoje snove. U sebi nosimo sve potrebno da postanemo i napravimo što god želimo, čak i ako nam se čini da je sve protiv nas.

Ostvarenje naših snova ne određuju uvjeti vanjskog svijeta. Nije riječ o tome koliko novaca imamo, koliko smo obrazovani, koga poznajemo, pa čak ni koliko iskustva imamo. Važno je da otkrijemo sposobnosti koje nosimo u sebi i da ih znamo iskoristiti kako bismo prevladali svaku prepreku s kojom se susretnemo u vanjskom svijetu. To je ono što je napravila svaka uspješna osoba, a i mi to možemo napraviti.

Životne okolnosti mogu biti vrlo tegobne ali upravo te okolnosti mogu biti veliki poticaj da nešto promijenimo. Kad u sebi osjetimo žarku želju za nečim, pronašli smo moćnu silu koja može promijeniti naizgled nepovoljne okolnosti i ograničenja.

atma.hr – 52
Ostvarujući svoje snove, ostvarit ćemo i ono najbolje u sebi.
Ono najbolje u nama ne znači da smo se rodili u bogatoj obitelji.
Ono najbolje u nama jest sposobnost da slijedimo svoje snove i da probudimo junaka ili junakinju u sebi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA
Prethodna objavaDrevna tehnika nevjerojatne učinkovitosti: Smiješite se OVAKO u organe i otpustite negativne emocije!
Slijedeća objavaDopusti si
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.