Foto: pixabay.com

Predstavljamo vam tri znaka Zodijaka koji vas nikada neće ostaviti na cjedilu!

atma.hr – 39

Svi imaju manje ili više bliske prijatelje, ali tek nevolje pokažu koliko su oni zaista pouzdani i vjerni. Ipak i zvijezde mogu pomoći da otkrijete tko će za vas tu biti “i u dobri i u zlu”.

Bik

Znate kako kažu da su Bikovi tvrdoglavi! E pa, ako situaciju pogledate iz drugog kuta, shvatit ćete da je ipak u pitanju upornost i da nema pouzdanijeg znaka Zodijaka od Bika.

Velikodušan, vjeran i ima zaštitnički poriv koji graniči s onim koje majke imaju prema djeci.

Ako želite prijatelja “do groba”, nekoga tko nikada neće odustati od vas, onda tražite Bika. Njegovo prijateljstvo je za cijeli život!

atma.hr – 75Rak

Osjećajni, puni razumijevanja i suosjećajni. To je najbolji opis Raka kada je u pitanju prijateljstvo. Iako se najčešće druže s ljudima sličnim sebi, njihova toplina zna otopiti i najtvrđa srca.

Njihova empatija im jednostavno ne dozvoljava da nekoga ostave na cjedilu pa je riječ o prijateljima koji će prvi priteći u pomoć kada se nađete u nevolji, organizirati sve i pomoći u prevladavanju svakog problema.

Jarac

Evo još jednog “tvrdoglavog” znaka. Jarčevi imaju samo uski krug prijatelja, a najbolji prijatelj im je netko tko se pokazao kao odgovoran i pouzdan. Ipak, to je upravo zbog toga što toliko cijene prijateljstvo, a ono što traže, višestruko i daju!

Imaju mnogo poznanika, ali iako i prema njima mogu biti blagonakloni, to neće biti ništa dublje. Uglavnom njeguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja – i u vatru i u vodu.

stil.kurir/dnevno.rs

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here