Peat metoda

PEAT – Primarna Energija Aktivacija i Transcendencija je iscjeljujuća metoda oslobađanja potisnutih negativnih energetskih naboja koju je osmislio i uveo u praksu Živorad Mihajlović Slavinski.

Živimo u eri ekspanzije i buđenja svijesti ljudi. Shodno tome preplavljeni smo različitim metodama za osobni razvoj, učenjima, seminarima…

Sve to ima svoje mesto, ali tek kada se iz naše nesvjesti oslobodi sve ono što potiskujemo, najčešće još iz ranog djetinjstva. Ne postoji osoba koja nema potisnute emocije.

Godinama i stoljećima smo u našoj kulturi učeni da se emocije ne smiju pokazivati, da se trebaju potiskivati, a posebno negativne emocije: tuga, strah, ljutnja…

Te potisnute emocije dovode do velikih energetskih naboja, a gomilanje ovih naboja može dovesti i do bolesti. 

Poznato je da je 99% bolesti uzrokovano nekim psihološkim faktorima (potisnutim, negativnim, energetskim nabojima).

Često ste imali priliku čuti da netko kaže: „Razbolio sam se od tuge; brige“.

Mi često nismo u stanju riješiti svoje probleme ili loše navike, jer ih potiskujemo, opiremo im se i zbog toga smo frustrirani, nesretni i stalno se vrtimo u krug.

Jedan od najlakših i najbržih načina da se oslobodimo tog potisnitog sadržaja je izuzetna psihoterapeutska metoda – PEAT.

1999. godine Živorad Mihajlović Slavinski osmislio je i uveo u praksu PEAT metodu, što je skraćenica od Primarna Energija Aktivacija i Transcendencija.

PEAT metoda je sastavljen od akupresure, elemenata energetskih terapija i vlastitih sistema Gnostičkog Intenziva i Alternativne Tehnike.

PEAT je živ sistem – on se razvijao i mijenjao nabolje tijekom svih ovih godina, tako da se danas dosta razlikuje od svoje prvobitne verzije i po formi i po učinkovitosti.

PEAT metodu primjenjujemo na:

  • strahove, fobije, anksioznost, stres, napad panike, ljutnju, tugu, depresiju, bolesti ovisnosti (pušenje, alkoholizam), nedostatak motivacije, samopouzdanje, nesanica, pretilost, anoreksija, ljubomora, traume, opsesivno-kompulsivno ponašanje, mane, slabosti, problemi u odnosima.

Odličan je u riješavanju akutnih bolova (najčešće su to glavobolja, zubobolja, ali i bilo koji drugi akutni bol).

Uklanjanjem problema biće se osjeća slobodnije, sretnije, zadovoljnije i opuštenije, prihvaća sebe u cijelosti, odnosno, sve više postaje ono što zaista jeste i to ispoljava bez straha. Ova terapija vodi do suštinske duhovne promjene osobnosti.

PEAT tehnike

Osim što su tehnike PEATA učinkovite i vrlo bezbjedne po klijenta, one su i brze. Dakle, njegov cilj je da brže od klasičnih metoda dođe do rješenja koje je dovoljno dobro za problem koji se riješava.

Ovisno o vrsti problema koji riješavamo postoji nekoliko tehnika PEAT-a koje se najčešće koriste: Duboki PEAT, DP2, DP4…

Ukoliko i vi želite pomoći, prije svega sebi, a onda i drugima, da se oslobode i zaista počnu živjeti istinskog sebe, imate prilike ovog ljeta učiti ove sjajne metode od Tatjane Milane Nikčević, trenera PEAT-a iz Amerike, na seminarima u Beogradu, 9.,10., 11. i 12. 7., Bečićima 23., 24., 25., i 26.7., kao i u Splitu 17., 18., 19. i 20.8.2021.

Kontakt mail za prijave i informacije je [email protected]

peat metoda seminari

Što je PEAT?

PEAT – Primarna Energija Aktivacija i Transcendencija je iscjeljujuća metoda oslobađanja potisnutih negativnih energetskih naboja koju je osmislio i uveo u praksu Živorad Mihajlović Slavinski.