Art: Adam Scott Miller

Ljudi koji su u 5D znaju da ovdje nisu došli kao duhovni turisti. Znaju da pobjeda u životu znači nadići svoje granice i strahove te doći do kraja života srcem koje kuca sa zahvalnošću. Oni žele pomoći dušama svijeta.

atma.hr – 52
1. Ne mogu više gledati TV.

2. Za njih natjecanje nema smisla. Umjesto da se natječu oni radije dijele i zabavljaju se.

3. Znaju da 5D dimenzija nije mjesto nego frekvencija, vibracijsko stanje.

4. Više se ne boje nepoznatog. Oni znaju da je ekstrafizički svijet dio prirode i paranormalnosti treba shvatiti kao prirodno, a ne zastrašujuće.

5. Oni znaju da vrag ne postoji. Ono što postoji je veliki egregor (okultni pojam koji predstavlja “misaoni oblik” ili “kolektivni grupni um”, autonomni psihički entitet sastavljen od i utječući na misli grupe ljudi), koji pokreće ponos, ego, sebičnost, pohlepa, strahove i iluziju.

6. Oni žele i vole biti sami, ali istovremeno, kada su s drugim ljudima s njima su potpuno i intenzivno.

7. Osjećaju da imaju svrhu života i žele je pronaći.

atma.hr – 52
8. Shvatili su da pobjeda ne znači umrijeti bogat, a kamoli pobijediti druge kako bi dokazali da su bolji i borbeniji. Znaju da pobjeda u životu znači nadići svoje granice i strahove te doći do kraja života srcem koje kuca sa zahvalnošću. Znaju da ako ne mogu zadovoljiti sve što su postigli – barem su pokušali i zahvalni su na tome.

9. Već shvaćaju da nostalgija nije loš osjećaj gubitka, već osjećaj da će jednog dana pronaći sve ljude koje su voljeli i koji su ikad prošli kroz njihov život.

10. Oni žele pomoći dušama svijeta i spremni su, jer je to jedan od ciljeva koji su uspjeli ispuniti, u ovom trenutnom zemaljskom prolazu.

preuzeto s facebook profila Ivana Dobric

BHAGAVAD GITA