atma.hr – 52
Susrećete se s raznim informacijama koje se tiču budućnosti, od dnevnih horoskopa u gotovo svim novinama do tarota i vidovnjaštva. Zaista, postoje izuzetno talentirane, intuitivne osobe koje precizno mogu očitati vašu prošlost, sadašnjost i budućnost, ali što biste vi trebali napraviti s tim informacijama? Možete čuti nešto pozitivno i negativno vezano za budućnost. Najčešće pozitivno uzimate zdravo za gotovo, a negativnog se bojite. Da biste ispravno i korisno upotrijebili dobivene informacije potrebno je razumjeti od kuda one dolaze, čije su, tko ih stvara.

Dolaze iz vaše aktivne energije, vašeg energetsko informacijskog polja koje se sastoji od svih vaših konstruktivnih i destruktivnih uvjerenja, želja, strahova itd. Intuitivna osoba će lako očitati najveću vjerojatnost budućeg ishoda obzirom na vašu sadašnju vibraciju. Iz sadašnjeg trenutka vi projicirate energiju i stvarate svoj budući život.

Obzirom da je vaša budućnost rezultat sadašnjeg stanja vaše svjesnosti i sveukupnost vaših vjerovanja, želja, strahova, briga i nepreboljenih trauma – vi jeste kreator. Ukoliko se fokusirate na to da sve što čujete upotrijebite za svoje najveće dobro, tako će i biti. Izmijeniti ćete ishod onako kako vi želite ako konstantno svjesno rastete i upotrebljavate svoju osobnu moć za svoj osobni rast. Vi stalno mijenjate svoju budućnost. U slučaju osobnog rasta, sljedeća osoba koja bi vam proricala sudbinu, rekla bi vam sasvim nove, ljepše informacije. Nova osoba i ona prije, obje su u pravu.

Pozitivnim informacijama dajte vjetra u leđa svojim pozitivnim akcijama, a na negativnim informacijama budite zahvalni umjesto da ih se bojite zato što sada znate da se trebate fokusirati upravo na suprotno od onoga što ste čuli. Zapamtite, vi ste kreator svojeg života pa stoga budite namjerni, svjesni kreator. Sve u vašem životu je odraz vas samih.

Anita Žugec, Wellness duha

atma.hr – 52
Prethodna objavaŽena u ovom znaku nikada “ne čeka sudbinu”!
Slijedeća objavaTrebamo li se držati po strani kad su u pitanju tuđi problemi?
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.