Foto: Rafael Moura/pixabay.com

Mnogi se pitaju što im se to događa… Do nedavno je sve bilo OK… Sad najednom sve ide nekom stranputicom. Urušava im se posao, biznis… Urušava im se emotivni ili ljubavni odnos. Urušavaju se obiteljski odnosi.

To je, mili moji i dragi, kad se sve što smo stvorili iz Ega počne urušavati. Egoistički sistem u kojem živimo i koji smo stvarali počeo se je urušavati. Taj sistem je pun manipulacije i Straha i kakav god da jest, taj sistem je u nama samima.

Kad se u nama počne urušavati, to se prenese na vanjsko i realnost koju vidite. Tako da utječe na poslovnom planu, emotivnom, ljubavnom, obiteljskom, prijateljskom…

Na jednom se dogodi kod nekih osoba da im je sve strano, da se udaljavaju od dojučerašnjih prijatelja. Nekima se događa da su im bračni i obiteljski odnosi u teškom stanju i da se udaljavaju još više. Nekom da poslovno doživljavaju krah ili im sve manje odgovara posao koji rade ili mjesto na kojem se nalaze i to što trenutno rade.

Sve to izaziva borbu u samoj osobi pokušavajući da zadrži nešto što je počelo da se ruši. Na taj način sve više sebe energetski troši.

Zato se i kaže da se treba prepustiti Bogu i da vjerujemo…

Zašto prepuštanje? Jer tada se više ne borite da zadržite nešto što vas troši i ono što niste Vi.

Ego se vezuje i poistovjećuje sa svim stvarima u vama. S poslom, biznisom, ljubavnim partnerima, rodbinom, djecom, roditeljima, bolestima, prijateljima, s vašim tijelom, s umom, s mislima, osjećajima… Sve to je u nama i sve to se urušava…

Prepustite se, neka se sve ono što niste Vi u Vama uruši što prije.

Tek kad se sve uruši što niste Vi, rađate se i počinjete živjeti jer prije toga ste živjeli u Egu i iluziji.

Nikola Rajić

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaVenera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!
Slijedeća objavaBolesti ne postoje, postoji samo intoksikacija tijela i uma
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. Utjecaj planete x ta nisu sumerani sisali veslo I ostavili more zapisa buducim pokoljenjima.Zasto su nestali svi mozgovi koji su se bavili prijevodom sumeranskog pisma?Netko ih je uklonio da ne brbljaju I kazu istinu.Zapisi postoje istina se krije,kome sluze tajni transkripti skriveni u vatikanu?zasto je uopce nesto tajna ako svi glume dobrocinitelje????

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.