“Sutra srca” jedna od najcjenjenijih budističkih sutri, a po mnogima i najveća ikad! Za razliku od većine drugih srodnih tekstova koji se bave PUTEM do prosvjetljenja, “Sutra srca” se (neobično uspješno) odvažila opisati duboke spoznaje proizišle iz samog osobnog iskustva spajanja s Jednotom… što je već samo po sebi neopisivo teško.

Iako je samo djelo vrlo kratko, snažni se uvidi nižu jedan za drugim, što nije jednostavno uočiti zbog njihovog enigmatskog karaktera. “Oblik je praznina i praznina je oblik… ali u praznini nema oblika”? Molim? Kako to misliš? Što TO znači?

Sve to i još mnogo više detaljno seciramo “onkraj uma” u ovom predavanju, podjednako iz perspektive čiste spiritualnosti koliko i najmodernije fizike, a već samo izlaganje ovom gradivu, čak i ako ga ne razumijete u cijelosti – otvorit će vam posve nove poglede na život, svijet, Svemir i pravu prirodu realnosti kao takve. Da, u sebi nosi TOLIKO visoku vibraciju.
Predavač: Srđan Roje, [email protected]
Snimljeno na povlačenju OM joge, Rovinj, 9. listopada 2015.

Za više informacija o našim drugim sadržajima posjetite
http://www.manifestiranje.com i http://www.om.com.hr.
Prethodna objavaUpravljanje energijom novca
Slijedeća objavaNosite isti tip odjeće skoro svaki dan? Velike su šanse da ćete uspjeti u životu: Evo zašto!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.