Foto: thewildchild.co.za

Danas vam želimo pokazati crtež koji je napravljen prema zakonu pozadine i oblika Geštalt psihologije.

To znači da je kompozitnu sliku s dva ili više elementa teško ili nemoguće uočiti u isto vrijeme.

Morat ćete zapamtiti prvu stvar koju ste primijetili kad ste vidjeli sliku, a zatim pročitajte opis skrivenih osobina vaše osobnosti na temelju onoga što ste vidjeli …

 

Pogledajte sliku u nastavku i otkrijte što piše o vašoj prirodi …

1. Stablo

Ako je to bio prvi element koji ste vidjeli, to znači da se previše oslanjate na razum i logiku. To je pozitivan stav u različitim aspektima vašeg života, koji vas čini rođenim vođom i pruža vam sposobnost organiziranja vještina i upravljanja ljudima, piše The wild child.

Također vam pomaže u rješavanju zamršenih problema ili nezgoda u svakodnevnom životu. Međutim, taj realizam koji vas karakterizira može vas i zaustaviti, jer su snovi i ciljevi koje si zacrtate ambiciozniji.

Vi ćete ih postići, ali malo se opustite.

Ovaj nedostatak impulzivnosti i spontanosti u vašim iskustvima ili svakodnevnim odlukama može uzrokovati propuste, nepotrebne rizike i pogreške koji su zapravo vrijedan dio života. Dopustite sebi optimizam i borite se za svoje ideje, jer nitko neće to učiniti za vas.

Budite hrabri, jer ste idealna osoba koja nadahnjuje druge, ali nećete ih slijediti ako se u važnoj situaciji spotaknete i napustite sve što imate zbog straha … vrednujte sebe, dopustite sebi da pogriješite i učite iz toga!

2. Gorila

Ako je to prvi element koji ste primijetili, to znači da ste vrlo kritična osoba, i za sebe i za druge. Ne prihvaćate da drugi ne zahtijevaju toliko od sebe ili da ne napreduju istom brzinom kao i vi u različitim područjima.

Ne možete podnijeti osjećaj da gubite vrijeme i zato nastojite biti zauzeti, pokušavate steći nova znanja o svijetu koji vas okružuje. Imate svježe ideje i vaša inteligencija otvara staze koje mnogi drugi pojedinci ne mogu razumjeti. Ali ovo vas tjera da pobijedite neprijatelje…

Kao u prethodnoj točki, ne možete dopustiti da jedna od vaših najvećih vrlina u nekim okolnostima postane vaš nedostatak.

Svoje mišljenje i odluke ne biste trebali nametati drugima, jer svaka osoba misli drugačije, a poštovanje bi trebalo biti temeljno pravilo za svaki međuljudski kontakt.

Mogli bi izgubiti svoje voljene osobe ako ne zaustavite tu “tvrdoglavost”.  Zvuči li poznato?

3. Lav

Vi ste moćan pojedinac koji slijedi najprimitivnije instinkte i često ih pusti van. To vas čini malo “divljima” i možete povrijediti ljude oko vas bez razmišljanja. S druge strane, vaša odlučnost je pohvalna, a vaš naporan posao je oružje kojim dokazujete da ste dragocjen čovjek.

Uvijek se fokusirate na svoje ciljeve i ne ispuštate ih iz vida ni pod kojim okolnostima. Poput lava koji lovi gazelu, idete za svojim snovima i ne dopuštate im da pobjegnu …

Negativna osobina u ponašanju koja vas čini jedinstvenim je to što ne obraćate pozornost na savjete svojih bliskih prijatelja. Pogotovo ako vjerujete da su vaše odluke ispravne i točne.

Nije da ih odbacujete, ali uglavnom ih poslušate kad je prekasno. Morate naučiti nešto iz neuspjeha koji mogu ponekad biti bolni, ali mogli biste izbjeći mnogo patnje kada bi dopustili drugima da vam pomognu. Timski rad je vrlo važna stvar u uspjesima, a možete biti uspješni ako se prepustite …

4. Riba

Ako je ovo prvo što ste vidjeli, to znači da živite u trenutku i mislite da će sve biti dobro u većini slučajeva, sve dok se ne dogodi da budete iznevjereni ili prevareni. Pokušavate nikada ne osjećati mržnju i vidite druge pojedince kao važan dio vašeg života.

Vi ste element globalne stvarnosti, ali materijalni svijet u kojem živite također može stvoriti probleme i nesporazume. Ne pokazujte drugima samo ljubaznost, pokušajte iskoristiti prednost.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaDanas Mlađak u Jarcu: U što je vrijedno ulagati trud i energiju?
Slijedeća objava12 jasnih znakova koji govore o vašoj duhovnoj zrelosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.