Znate onu:” Kada bi vam netko dao novčić za svaki put kada ste čuli nešto”? E pa, kada bi meni netko dao novčić za svaki put kada sam ja čula :“Ti nisi normalna”, ne samo da bih plivala u brdu novca, vjerojatno bi i cijeli svijet oko mene bio bogat.

atma.hr – 52
Tolike godine sam slušala ove riječi uzimajući ih k srcu. Konstantno se pokušavajući ukalupiti u to njihovo i biti “normalna”.

Što uopće znači biti normalan? Valjda je ostatku svijeta biti normalan, biti identičan kao drugi ili barem blizu u gabaritima nekim. I tako se ti trudiš i trudiš i ne shvaćaš da se samo udaljavaš od sebe jer oni traže da se prilagodiš njima. Uvjeravajući te da sa tobom nešto nije u redu.

Ti si sasvim OK. Svi smo mi. I u redu je ako nisi “normalan”. Tko ti uopće može odrediti isto? Tko uopće određuje što je normalno? Još jedna nametnutost društva.

I tako dođe dan kada napokon uspiješ reći da te nije briga. Niti za njihova mišljenja, niti za njihove želje. Dan u kojem si Ti TI i to je u apsolutnom redu. Dan u kojem odbaciš kalupe njihove i prihvatiš sebe u toj nenormalnosti kako bi oni to nazvali.

atma.hr – 52
I kreneš živjeti svoj život, živjeti sebe, upravo onakvog kakav jesi.

I kad dođe taj dan nekako shvatiš da je sve sasvim OK i kreneš putem svojim.

Živeći život kakav ti želiš, ne brinući više tko će što reći. Osjećaj je predivan.

Zato budi takav kakav jesi, najbitnije je da si Ti TI jer nisi niti rođen da budeš kao svi.

Marina Knüsel,

https://www.facebook.com/groups/658367227966079

Prethodna objavaUmijeće življenja; gorjeti, a ne pregorjeti
Slijedeća objavaTajanstvene i uporne: 10 činjenica o osobama rođenima u veljači/februaru
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.