atma.hr – 52
Sve ono što muškarac i žena odlučuju u vezi sa svojim brakom je važno, a jedna od najznačajnijih odluka može biti ona koja se tiče samog datuma vjenčanja. Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života.

Evo kako se izračunava taj broj: zbrojite mjesec, dan i godinu vašeg vjenčanja i svedite taj zbroj na jednoznamenkasti broj.

Primjer za vjenčane 27. travnja 1980. godine (27 + 4 + 1980 = 2011 = 2 + 0 + 1 + 1 = 4). Čak i ako ste već zaronili u bračne vode, ovo računanje ima smisla, jer vam može dati novi i neobičan kut promatranja vašeg braka.

atma.hr – 52
Broj vjenčanja 1

Ovim datumom vlada Sunce. To potvrđuje značaj onoga što je u braku važno. Razdoblje zabavljanja je bilo nezaboravno, a i sam susret je bio veoma romantičan. Izbor baš ovog datuma za vjenčanje ukazuje na to da ste vi vrlo zaljubljen i nježan par, da težite potpunom sjedinjavanju s bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspije pa ste vjerojatno temeljito provjerili jedno drugo prije nego što ste objavili zaruke.

Broj vjenčanja 2

Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite vjenčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčini savjeti će u braku biti ili potpuno prihvaćeni ili sasvim odbačeni. Emocionalna zrelost će biti vrlo važan faktor uspjeha ovog braka. U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili neku suzu na vašem vjenčanju, jer će svi biti vrlo dirnuti. Razlog za sklapanje ovog braka kojim vlada Mjesec je najvjerovatnije želja za obitelji i toplinom doma, ili želja da se nađe srodna duša koja voli djecu ili je u stanju prihvatiti djecu iz prethodnog braka i pokuša im pruži roditeljsku ljubav. Ako su djeca jedini razlog za sklapanje ovog braka, možda je bolje da još jednom preispitate svoju odluku.

Broj vjenčanja 3

Ako se ne šalite kada kažete da hoćete sklopiti brak iz interesa, onda vam vjenčani dan broj 3 savršeno odgovara, kao vid oporavka vašeg materijalnog stanja kroz bračni dogovor. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline, ali i opsjednuti idejom da vaše vjenčanje mora biti najveće i najljepše. Ipak, ako očekujete mnogo od braka, broj 3 vam jamči razočaranje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera vjerojatno će se roditi puno djece, a obiteljski skupovi će predstavljati važan do vašeg života.

Broj vjenčanja 4

Ako ste razmišljali o svim obvezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo odmjerili “za” i “protiv” ove važne odluke, vjerojatno ste izabrali dan broj 4 za svoje vjenčanje. Značaj ovog datuma vjenčanja je vjernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog dana u stanju je raditi zajedno, da ostvari sve svoje ciljeve koje partneri pojedinačno ne bi uspjeli ostvariti. Bilo da se radi o kupnji kuće ili započinjanju obiteljskog posla, sve što budete radili pažljivo ćete prethodno isplanirati. Možda vas je sama sudbina spojila s vašim partnerom. Potreba za sigurnošću ponekad je glavna motivacija za opstanak braka. Pustiti korijene, nastaviti obiteljsko ime, izgraditi budućnost, neke su od fraza koje se vezuju za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.

Broj vjenčanja 5

Ako ste izabrali ovaj datum za dan svoga vjenčanja, znači da ste naglasak stavili na kvalitetu komunikacije koju imate sa svojim partnerom. Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati putovanjima ili promjenama mjesta boravka. Mladi ljudi koji se rano vjenčaju i pomažu jedno drugom tijekom studija, ostajući aktivni i zainteresirani za svijet oko sebe, pravi su primjer ovog braka kojim vlada Merkur.

Za ostale brojeve kliknite na stranicu broj 2

atma.hr – 52