atma.hr – 52
Broj vjenčanja 6

Ako ste odabrali baš ovaj datum za svoje vjenčanje, dobili ste blagoslov Venere za svoju bračnu zajednicu. Ljubav, nježnost, mir i sreća su obilježja ovog braka, mada to ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već sami partneri moraju voditi računa što rade i moraju čuvati svoju vezu od raznih iskušenja. Naprotiv, može čak značiti da postoji potreba da se bračni partneri trude više od ostalih da bi ostvarili ono što žele zato što je brak najvažnija stvar u njihovom životu. U braku bi supružnici uvijek trebali dati sve od sebe da se izglade svađe, a ovaj brak pod vladavinom Venere omogućuje pomirenje u svakoj situaciji. Budite idealist, neka vaša ljubav bude prirodna, jer to je snaga ovog braka.

atma.hr – 52
Broj vjenčanja 7

Ako ste izabrali ovaj dan za svoje vjenčanje, budite spremni za izmjene planova u posljednjem trenutku. Iako broj sedam ukazuje na iznenađenja u svakodnevnoj rutini, može ukazivati i na spas u posljednjem trenutku. Uran vlada situacijom, a njegov broj 7 može označavati i pogreške i ishitrene odluke. Ovo može biti vjenčani dan za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto porijeklo, istu vjeru ili istu nacionalnost. Obje strane ove bračne zajednice će zahtijevati izvjestan stupanj slobode.

atma.hr – 52
Broj vjenčanja 8

Odlučujući se za ovaj datum vjenčanja vi pokazujete da želite biti složni sa svojim partnerom u svakom pogledu. Ovi partneri razumiju se pogledima pa je tako i pri prvom susretu oboma odmah bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo. Bit će uspješni u zajedničkom poslu, ali će i u svakom drugom pogledu biti složni kao par. Ovo, također, može biti brak dvoje ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svog partnera, diveći se hrabrosti koju partner pokazuje hvatajući se u koštac s izazovima svoje profesije.

Broj vjenčanja 9

Ako ste za svoj dan vjenčanja odabrali ovaj datum, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod utjecajem Neptuna moguće je da se jedna strana odluči za bijeg od kuće radi sklapanja braka. Među partnerima postoji čvrsta duhovna veza, bilo da su oni toga svjesni ili ne. Brak sklopljen ovog dana je sudbinski, iako se čini da su svi bili protiv njega i da mu ni druge okolnosti nisu išle na ruku. Moguće je da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju, emocionalne ili fizičke prirode, koju uz pomoć bračnog partnera žele nadvladati. Ako su potrebne žrtve, one će biti učinjene iz ljubavi.

Preuzeto sa: vrelo.ucoz.com