Artwork by Daniel B. Holeman

Kad se spomene riječ „iscjeljivanje“ obično se misli na fizičko tijelo koje ima neki poremećaj, zdravstvenu teškoću ili ozljedu koju treba iscijeliti. No, mi imamo četiri tijela – fizičko, emotivno, mentalno, energetsko i duhovno, i sva su podjednako važna za naše zdravlje i za napredovanje kroz život koje je unutrašnji poriv svakoga od nas. Zanemarimo li bilo koje od njih, jednostavno se ne osjećamo dobro. Ne osjećamo se cjelovito.

atma.hr – 52
Iscjeljivanje koje je usmjereno isključivo na fizičko tijelo obično nije potpuno jer poremećaj najčešće počinje u nekom od naših suptilnijih tijela, a tek se potom očituje na fizičkom planu.

Recimo, na primjer, da se osoba tri puta u tjedan dana udari u isto mjesto na tijelu, što uzrokuje modricu, bol, ogrebotine. Naravno da treba dezinficirati i namazati bolno mjesto, možda staviti zavoj i po potrebi otići liječniku. No, jednako je važno i da pokuša otkriti zbog čega to radi sebi.

Ako zatvori oči i dublje uroni u sebe, možda će otkriti da je ljuta na nekoga, ali to ne može izraziti prema toj osobi pa je ljutnju okrenula prema sebi. Ili se smatra krivom što je propustila neku dobru priliku pa se na taj način nesvjesno kažnjava. Otkrivši da je uzrok ozljeđivanja zapravo na razini njenih misli i osjećaja, može ga (uz odgovarajuće alate) na tim razinama i ukloniti, a tada će prestati i „slučajne“ ozljede.

Traženje ključa na više razina

Možda osoba ima neki štetan obrazac ponašanja koji ponavlja godinama i naslutila je da bi uzrok mogao biti određeni traumatski događaj iz djetinjstva. Izgovara afirmacije, vizualizira, meditira, radi na sebi u tom smjeru, ali ta se prepreka i dalje pojavljuje. Zbog čega se vrti u tom labirintu? Možda jednostavno nije pronašla pravi alat, „ključ“ za otpuštanje traumatskog događaja iz podsvjesnog uma. Čim upotrijebi pravi „ključ“, sve se posloži na puno bolji način.

Ponekad se, u potrazi za uzrokom, pokaže da treba  ići još dublje i dalje, do predaka i posljedica njihovih djela koje se protežu do ovog vremena i otežavaju život. Tada je vrlo korisno raditi na opraštanju i čišćenju odnosa s njima i to može dovesti do iznenađujućeg olakšanja i razrješenja problema.

Događa se i da treba napraviti „izlet“ u prošle živote osobe (regresiju) da bi podsvijest osobe pokazala otkud potječe prepreka s kojom se sada suočava. Kad to sama otkrije kroz to putovanje, osoba dolazi do vlastitih dubokih uvida koji znatno pomažu da riješi trenutnu poteškoću, dilemu, ukloni prepreku i unaprijedi svoj život.

atma.hr – 52
Može na lakši način

All Level Healing (ALH) kutijica s alatima, baš kako njen naziv – Iscjeljivanje na svim razinama – daje naslutiti, pri uspostavljanju cjelovitosti u čovjeku uzima u obzir ne samo sve njegove razine, već i sva područja života – zdravlje, emocije, međuljudski odnosi, posao, financije.

U sklopu škole House of Healing podučavaju se mentalne, duhovne i energetske tehnike, te tehnike za razvoj i jačanje intuicije. Svakom se problemu prilazi s više strana – kroz posebno strukturirani razgovor koji pomaže da osoba sama dođe do svojih odgovora; jačanjem njene životne energije da se može lakše nositi s izazovima i zauzeti za sebe; pogledom „odozgora“ na moguće duhovne uzroke problema; tehnikama koje olakšavaju otpuštanje negativnih emocija i blokada i za lakše donošenje odluka; regresijom u prošle živote; opraštanjem sebi i drugima, Svemiru, predmetima, situacijama, događajima…

ALH tehnike nisu čarobni štapić koji rješava sve probleme u životu u tren oka i čini da se oni nikad više ne pojave. Izazova mora biti u svačijem životu jer nam oni pomažu da se razvijamo, učimo i prisjećamo se svoje stvarne moći, moći kreativnih bića.

Ono u čemu znatno pomažu je da kroz sve što u životu moramo proći, prolazimo na najlakši, najjednostavniji način, da najbrže naučimo što iz toga trebamo naučiti i prođemo s najblažim mogućim posljedicama. A to nam daje osjećaj da nismo nemoćni putnici na brodu koji plovi kroz bure i oluje, već smo kapetani koji drže kormilo i znaju kako upravljati plovidbom.

medicinski medij hrana koja mijenja zivot

Besplatno uvodno predavanje

Uz ALH tehnike, od kojih neke potječu iz starih kultura i civilizacija, a druge su kreirali osnivači House of Healinga, raditi na sebi i željenim ciljevima može se kroz individualne tretmane s trenerom osobnog razvoja, na radionicama koje vode učitelji te samostalno, usvajanjem tehnika koje se podučavaju u sklopu mentalnih i duhovnih tečajeva.

Želite li saznati više o tehnikama All Level Healing, za što ih sve možete koristiti, koje su stvarne moći vašeg podsvjesnog uma, kako možete naučiti ciljano koristiti svoju intuiciju i druge zanimljive stvari o vašem fascinantnom unutrašnjem svijetu, dobro došli ste na besplatno online uvodno predavanje koje će održati osnivač House of Healinga Ivan Galošević u srijedu 1. ožujka 2023. u 19 sati.

Prijaviti se možete putem maila: [email protected] ili na telefon 098 600 826.

atma.hr – 52
I još nešto…

Znate li što je to ZSLJEB?

To su početna slova riječi – zdravlje, sreća, ljubav, energija, bogatstvo. Svi koji su se upoznali s ALH tehnikama koriste ih svakog dana za povećanje ovih blagoslova u svom životu i životima njihovih bližnjih. Jer, kao što znate istina je vrlo jednostavna – na što usmjeravamo pažnju, to se povećava.

Svakom čitatelju ovog članka šaljemo paketić ZSLJEB-a i veselimo se susretu s vama.

Snježana Krčmar, Učitelj i trener osobnog razvoja ALH tehnika
www.facebook.com/profile.php?id=100063633382777

All Level Healing tehnike
www.alllevelhealing.com

Iscjeljivanja s Pahuljicom

https://www.facebook.com/groups/1079886436059246