Foto: pixabay.com

O horoskopskim znakovima vladaju brojne predrasude, koje se šire i množe, ali u svemu tome često ima dosta istine. Ovo su predrasude koje su karakteristične za određene horoskopske znakove.

atma.hr – 78
Koliko puta su vas pogledali poprijeko samo zato što ste u horoskopu neodlučan Blizanac, tvrdoglavi Bik ili Djevica, koja sve redom kritizira?

Astrolozi često imaju tendenciju da generaliziraju i zbog toga o horoskopskim znakovima vladaju brojne predrasude, koje se šire i množe, ali u svemu tome često ima dosta istine.

Ovo su neke od predrasuda, koje su karakteristične za određene horoskopske znakove.

Ribe

Sve što ste čuli o Ribama je istinito. Oni su osjetljivi, plaču, prihvaćaju sve emotivno i sve uzimaju k srcu. Ovakva odlika može biti dobra za umjetnost i poslove gdje treba pokazati kreativnost.

Ali to je ujedno i prečica do depresije, poslije čega postaju najveće žrtve i mučenici veći od svih horoskopskih znakova.

atma.hr – 39

Bik

Bikovi mogu biti vrlo tvrdoglavi. Mogu biti jedan od najdražih znakova, ali ih je skoro nemoguće natjerati da promijene mišljenje.

Nije da oni misle da su uvijek u pravu, već jednostavno vjeruju u to kao sveto pismo. U stanju su ostvariti nešto što su zamislili i kako su zamislili.

Blizanci

Odluke, odluke. Blizanci mogu biti pametni i mudri, ali problem nastaje kada treba donijeti odluku. Načekati ćete se ako odlučite čekati da osobe rođene u ovom znaku donesu odluku, jer jedna od njihovih glavnih odluka je neodlučnost.

Slobodno im možete kupiti majicu na kojoj će pisati “Ja sam neodlučan”.

Djevica

Djevica je perfekcionist. Ona je dežurni kritičar i uvijek nezadovoljna. Ona sve frustracije prebacuje na sve osim na sebe.

U stanju su ismijavati osobu u invalidskim kolicima, jednostavno su najveći zlobnici od svih znakova.

atma.hr – 78
Škorpion

Seksualni i nasilni, to su prve dvije asocijacije kada su u pitanju stereotipi vezani za Škorpiona. Ipak, koliko je istinit dio vezan za seks?

Oni jednostavno žele da u javnosti zaživi taj njihov imidž i da svi povjeruju kako su dobri ljubavnici.

Prije ili kasnije shvatit ćete da stvari i ne moraju biti onakve kako izgledaju i kako se osobe rođene u ovom znaku predstavljaju.

telegraf.rs/ besnopile

83 STONEWASHED JOGI TORBE

AKCIJA - Jogi boho torbe

stonewashed torbe

Unikatne stonewashed torbe iz Nepala

Prekrasne ručno izrađene joga cross body torbe. Kako bi dobile autentičan vintage izgled, korišteno je više tehnika: vezenje, kukičanje, stone wash (ispiranje kamenom), razor cut (tehnika žiletom) i patchwork (spajanje komada). Neujednačene izblijedjele boje dobivene tehnikom ispiranja kamenom jedinstvena su značajka ovih torbi.

Karakteristike: joga stil, boho look, stonewashed, patchwork, razor cut