Foto: pexels.com

52
Ukoliko ste upoznati sa zakonom privlačnosti, tada znate da ono što pričate, je važno. Jer su vaše riječi odraz vaših vjerovanja i vaših misli i to tada privlačite u život.

160×600 text-59 podudarni okomiti desnoImajte na umu da riječi upućene sa energijom su vrlo snažne i mogu nekoga iscjeliti ili ga dotući. Tako da budite svjesni što i kako pričate – uvijek se trudite koliko god više možete biti u poštovanju i ljubavi sa drugima, naravno ne lažno.

A kada razmišljate o svojim željama, kod onoga što želite za sebe… jako pazite kako pričate o toj temi. Ponekada je teško samog sebe u tome vidjeti i čuti i tu vam može pomoći prijatelj/prijateljica.

Možete za primjer imati dogovor sa svojom prijateljicom / prijateljem, da kada jedno od vas kaže nešto “negativno” u smjeru onoga što želi – prijatelj/prijateljica ga na to upozori i ne da mu da sa tim negativnim riječima nastavi, naravno uz poštovanje, a može i uz humor.

Često tada može proizači famozni “Ali….” i uvjeravanje u svoj „negativni“ stav. Taj „ali“ je samo odraz ega koji živi u strahu, ega koji želi da ne idete u smjeru svoje želje, jer se boji “potencijalno opasne” budućnosti. Dakle to nije realnost.

Što je želja veća, veća može biti blokada, veći strah a time i riječi koje korisite mogu često biti negativne, sa puno “ali…”

Svi mi ponekada upadnemo u to područje, međutim ukoliko je to područje u kojem ste previše često, tada je bolje maknuti se iz tog polja što prije.

Odlična rečenica od Doreen Virtue:
“Kada bi ljudi pola energije koju troše raspravljajući o tome što ne mogu uložili u raspravu što mogu učiniti, bili bi već na pola puta prema svojem životu iz snova!”.

Vidite li u tome moć riječi, a i namjere i vjere u sebe i što je sve moguće. Naravno da je prvo potrebno osvjestiti, prije nego se počnu riječi kontrolirati.

Ali stvarno zapitajte se kako pričate o svojim željama? To je odraz što osjećate u sebi – da li sa energijom …to je sigurno moje… ja to imam.. to je već sigurno ostvarno … ili nevjera.. sumnja?

Kako pričate o samom/samoj sebi?

Već sam iz više izvora čula, ujedno osjetila i na sebi i uvidjela kroz rad sa svojim klijentima, da kada sumnjamo u sebe i ostvarenje svoje želje, da je to kao da vozimo 100 na sat i stisnemo i držimo kočnicu – nastaje usporavanje i STOP.

Ukoliko prirodno vjerujete u sebe – nećete sa time imati problema.

Međutim ukoliko vam je osjećaj vlastite vrijednosti slabiji i često upadnete u osjećaj samosažaljenja, sumnje u sebe, nevjere u svoju snagu … i počnete govoriti negativno, tada takva iskustva još više privlačite u svoj život, a to si naravno ne želite.

Naravno da u ovom slučaju samo kontrola riječi neće pomoći i tada bi vam bilo korisno raditi dublje na sebi, na uzroku od kuda je to nastalo da bi se dogodila transformacija u vama i možda vam je za to potrebna i pomoć od nekoga.

Trudite se koliko god možete osvještavati svoje riječi.

Vaše riječi su Vaš čarobni štapić i stvarajte sa njima ono što želite a ne ono što ne želite. 

Nikolina Balenović Knez
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

39

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.05.2017.
Slijedeća objavaNumerološka prognoza za vikend 27.-28.05.: Subota za uživanje, nedjelja – mogući sukobi, oprezno!
Nikolina Balenović Knez
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način.Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.Direktorica poduzeća Sretan život d.o.o.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.