Prije nego otvorite tekst, odaberite jedan od ova 3 seta karata sa slike i otkrijte što trebate ostaviti iza sebe, što promijeniti, a što prigrliti u periodu od 6 mjeseci nakon lunarne eklipse u Jarcu, 05.07. 2020.

atma.hr – 78
Skupina 1

lunarna eklipsa poruka 1

Vi već posjedujete nešto predivno i jedinstveno, koliko god se vama činilo da nije tako, odnosno, koliko god mislili da ne posjedujete ništa drugačije i posebno. To što imate je  procjenjivo samim time što je vaše; što ste u to utkali svoju ljubav, dušu i energiju.

Možda zbog užurbanog načina života ne uspijevate uživati u darovima i blagoslovima koje imate. Dan vam je prekratak i život prebrzo juri.

S razlogom ste odabrali ovu skupinu karata, a taj razlog je dijete u vama koje vas poziva da zastanete na minut; da obratite pažnju na blagoslove koje imate i da ih ne uzimate zdravo za gotovo. Poziva vas da prošetate i uživate u čaroliji zalaska sunca koja će vam donijeti mir i predah od svakodnevnice.

Također, ova eklipsa vas poziva da promijenite naviku rješavanja problema; tj., da probleme rješavate čim se pojave jer će vas u protivnom “progutati”. Samim time ćete uštedjeti na energiji i vremenu za čim i vapite te ćete moći uživati u životu punim plućima.

atma.hr – 75
Skupina 2

lunarna eklipsa poruka 2

Imate osjećaj da vam nestaje tlo pod nogama; ono u što ste ulagali energiju, ljubav, trud, resurse i slično vam nestaje pred očima. To ne možete zaustaviti.

Pomirite se s tim da temelji nisu bili dovoljno stabilni da bi opstalo. Jer, ono što vam nestaje pred očima je iluzija u koju ste vjerovali da je istina.

Nakon ovoga ćete napokon moći prosvijetljeni graditi svoju istinu. Iskoristite ovu situaciju da
preispitate svoja životna uvjerenja, odnose i na kraju krajeva – odnos sa samim sobom.

Koliko ste iskreni prema sebi? Da li pristajete na ono što zaista zaslužujete ili na ono u što su vas drugi i životne okolnosti uvjerili da zaslužujete? Koliko vam je zaista stalo do nečega što je građeno na lažnim, slabim i krivim temeljima? Zaslužujete bolje!

Također, ono što vam ova eklipsa sugerira da ostavite iza sebe je veliki rizik kojemu ste skloni. Bilo da se radi o kockanju ili preuzimanju rizika koji vas može koštati (kao i ovaj trenutni).

Budiete mudri i stanite na loptu. Trenutno ste na neki način prisiljeni biti sami sa sobom ili doma (bilo da ste ostali bez posla ili vam je zdravlje narušeno…). Uzmite si to vrijeme da predahnete i povežete se sami sa sobom prije nego što se uhvatite u koštac sa rješavanjem problema.

Jer, dok ste u kaosu, možete kreirati samo još više kaosa.

Ova eklipsa vas podsjeća da niste sami i da imate oko sebe ljude koji bi vam rado pomogli u rješavanju problema pa ih zamolite za pomoć.

atma.hr – 39

Skupina 3

lunarna eklipsa poruka 3

Ako vas je privukla ova skupina karata, znajte da je odgovornost i moć u vašim rukama; u kojoj god situaciji da se nalazite.

Iako ste u prošlosti bili skloni donošenju krivih procjena i odluka, a samim time ni rezultati nisu bili zadovoljavajući, ova eklipsa vam donosi pobjedu.

Bilo da se radi o sudskom sporu, investiciji, partnerstvu, zdravlju, itd. Pravda je ovaj put na vašoj strani.

Također, eklipsa vas poziva da poradite na svom odnosu sa ljudima oko sebe; možda ste previše koncentrirani na posao, sticanje materijalnog ili na neke druge obaveze pa   zanemarujete ljubav i potrebe onih koji vas okružuju, a vole vas bezuvjetno.

Vi ih trebate onoliko koliko i oni vas trebaju. Pokažite im koliko vam znače, provodite više vremena s njima, opustite se i uživajte.

Zrinka Vrkić