Tesline visokofrekventne struje samo zagrijavaju onaj dio tijela kroz koji prolaze. Blagotvorno djeluju na reumu, artritis, izuzetno doprinose jačanju organizma i psihičkoj ravnoteži. Poslije primjene Teslinih struja dolazi do momentalnog sniženja mokraćne kiseline, što je uvjerljiv dokaz njihove djelotvornosti. Zanimljivo je i to da Tesla nikada nije išao kod doktora. Čak, kada su mu bila slomljena dva rebra prilikom prometne nesreće, on se oporavio uz pomoć aparata VF struja!

atma.hr – 78
Od Teslinih djela moćni pojedinci realizirali su novac, a industrijske zemlje su na Teslinim pronalascima stvarale imperije bez obzira na njegova patentna prava. No, Teslina osobnost i ostvarenje ogromni su pa naš planet od 1887. godine koristi njegovu struju.

Moćna i prilagodljiva, ona služi za sve potrebe, uključujući medicinske. Današnje vrijeme predstavlja doba električne energije, a trofazna Teslina struja i dalje je simbol progresa.

Samo malo vremena će proći, a Tesla će ponovno 1891. zasjeniti svijet još jednom novom visokofrekventnom strujom koja nas konačno dovodi do prave neoelektrične revolucije.

Ovu struju Tesla će proizvoditi na razne načine, postižući njome mnogo različitih djelovanja. Ta struja nazvana je Teslina visokofrekventna struja – VFS.

U nju spada tehnika visokih frekvencija kojoj slijedi najrevolucionarnije otkriće, vezano za ljudsko zdravlje. To je otkriće fizioloških djelovanja Teslinih struja, na čemu su temeljene metode liječenja putem elektriciteta (darsonvalizacija; prema francuskom fizičaru koji ju je koristio Jacques-Arsène d’Arsonval) jer električna struja frekvencije veće od 10 000 Hz ne izaziva kontrakcije mišića.

atma.hr – 75
Na osnovi električne rezonancije, Tesla je 1891. konstruirao posebnu vrstu transformatora koji se zove Teslin transformator. Ovakvim transformatorom mogu se struje vrlo visoke frekvencije, koje se proizvode u titrajnom krugu malog induktiviteta i malog električnog kapaciteta, pretvoriti u struje vrlo visokog napona. Te struje vrlo visokog napona, na primjer milijun volta i frekvencije od nekoliko desetaka do nekoliko stotina tisuća herca, zovu se Tesline struje.

Tesline struje nisu opasne za čovječji organizam. One samo zagrijavaju onaj dio tijela kroz koji prolaze. Blagotvorno djeluju na reumu, artritis, izuzetno doprinose jačanju organizma i psihičkoj ravnoteži. Poslije primjene Teslinih struja dolazi do momentalnog sniženja mokraćne kiseline, što je uvjerljiv dokaz njihove djelotvornosti. 

O ovim otkrićima Tesla je dao objašnjenje znanstvenom svijetu, prvog puta 1891. godine, nakon čega više puta skreće pažnju medicinarima, da se njima mogu vršiti različite terapije, u ovisnosti od aparata i vrste visokofrekventnih struja koje bi se koristile.

Teslina medicina danas se primjenjuje samo u osnovnom obliku, preko magnetskih polja i VF struja. Magnetska polja omogućavaju da se organi obnove na izvjestan način, pošto je elektricitet u osnovi svih struktura. VF struje su u stanju da zaustave diobu bakterija i na taj način omogućavaju imunom sistemu da uspješnije brani organizam.

Pomoću aparata zasnovanim na Teslinom učenju danas se uspješno mogu liječiti sve infekcije, pošto je to direktno djelovanje na prostor i magnetne osobine prostora.

Zanimljivo je i to da Tesla nikada nije išao kod doktora. Čak, kada su mu bila slomljena dva rebra prilikom prometne nesreće, on se oporavio uz pomoć aparata VF struja.

atma.hr – 78
Teslin duh je toliko bogat u stvaralačkom potencijalu, da mu nitko nije ravan.

On živi u snovima koji postaju java i novim idejama koje su važnije od svega pa njegov život predstavlja značajno poglavlje u povijesti čitave planete.

Prepun stvaralačke energije, Tesla juri svojom putanjom i stvara, ne obazirući se na materijalne interese i sporove koji su se vodili oko njegovih pronalazaka, jer je njegov cilj progres čovječanstva!

Iz knjige NIKOLA TESLA Unutrašnji Svet Zdravlja, MEDICINA

Autor: Dr. Irena Sjekloća Miler

23 TESLINA PLOČA