Foto: pixabay.com

Konačno je otkrivena Teslina velika tajna, tzv. “Teslino tajno oružje”, za kojim narodi Balkana, ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola stoljeća!

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino tajno oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želio ostati anoniman, rekao je sljedeće:

“Vrlo smo uzbuđeni što smo u prilici svim građanima otkriti ovu tajnu, čije smo postojanje naslućivali i do koje smo pokušavali doći čitav niz godina. Ukoliko bude iskorišteno, ovo tajno Teslino oružje omogućit će narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svjetskoj sceni” – rekao je ovaj izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je riječ.

“Teslino tajno oružje zove se RAD”, rekao je naš sugovornik. “Ovo nevjerojatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmjenični transformator, bežičnu komunikaciju, obrtno magnetno polje, radio prijenos i još neke od najvažnijih pronalazaka u povijesti. Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano RAD koristio ponekad i po 20 sati dnevno.”

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će ljudima na našim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje primjene u praksi.

Naši narodi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne RADU: ispijanje kava, puš-pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na internet forumima, “blejanje” u kafićima, gledanje i glasanje za “Zvijezde granda”, “Farmu” i “Velikog brata”, Facebook, pijanke i žurke do zore, rasprave o politici, dogovaranje ‘dealova’, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina, praćenje javnog i privatnog života poznatih osoba, kao i mnoge druge slične aktivnosti.

Nasuprot tome, RAD se odvija na slijedeći način: sjednete i usredotočite se na zadatak, uklonite sve što vas može uznemiravati i predano rješavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama. Ovo oružje, ukoliko se primjeni, može narodima naših prostora donijeti neslućene promjene na bolje o kojima uglavnom samo maštaju.

Analitičari, međutim, navode da će biti vrlo teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem, s obzirom na to da je glavna misao koja se tijekom cijelog dana mota po glavi prosječnog našeg građanina slijedeća: “Gdje mogu naći nekog da učini ovo umjesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?”

Možemo se samo nadati da će, usprkos svemu, uspješno biti iskorišten potencijal ovog – konačno otkrivenog – Teslinog oružja.

duhovnamisao/znakoviporedputa

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaZa ženu koja se ne osjeća kao da je dovoljna
Slijedeća objavaKada naivni ljudi postanu meta duhovnog vođe – sociopata
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.