Image by Freepik

Želite li saznati što vas sprječava u ostvarenju vaših ciljeva, riješite ovaj jednostavan test. Odaberite jedan od tri predložena simbola. Odaberite srcem – da biste to učinili, isključite glavu i vjerujte svojoj intuiciji. Simbol koji odaberete otkriva odgovor!

atma.hr – 52
1.

Put do vašeg cilja je sasvim otvoren i bez prepreka. Ostaje samo da napravite mali korak prema snu, a zatim drugi, treći itd. Nemojte stati!

Kako kažu: “Put će savladati onaj koji hoda.” Nemoguće je nešto postići, a da ništa ne učinite.

Vjerojatno vam prije nešto nije polazilo za rukom, ali sada vam je Svemir otvorio put. Samo idite naprijed i ne bojte se.

2.

Jako ste zabrinuti zbog nečega, možda čak i depresivni. To vas sprječava da shvatite svoje prave ciljeve. Kao da vas dilema razdire iznutra. Vjerojatno ste mnogo puta pokucali na zatvorena vrata, a ona se još nisu otvorila.

Koči vas unutarnja zbunjenost i iluzoran osjećaj propasti. Prije svega, trebate se dovesti na stranu pozitivnog razmišljanja i unutarnjeg sklada. Isprobajte meditacije, afirmacije, čitajte knjige o samorazvoju.

Odaberite jedan glavni cilj i svaki dan učinite nešto kako biste ga postigli. Trgnite se, nemojte više padati u depresivnu rupu.

atma.hr – 52
3.

Vi ste vrlo bistra ambiciozna osoba koja izgara od svojih ciljeva. Takvi ljudi mogu stvoriti doista grandiozne projekte.

Imate puno energije i kreativnosti, što svakako pomaže u postizanju visokih rezultata. Jedina stvar koja vas može spriječiti da dobijete ono što želite je vaša ćud.

Dvaput razmislite prije donošenja važne odluke. Uvijek pričekajte dok se emocije u vama slegnu, tek onda odaberite daljnje radnje.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

banner za knjige stvorite novo ja