ZAGREB + ONLINE: 04.11.2022. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene,
smatrate li da postoji savršeni odnos između muškarca i žene?

Osjećate li da gubite dio sebe kada se nađete u situaciji da trebate napraviti neki kompromis sa muškarcima u vašem životu, bilo da se radi o vašem partneru, ocu, šefu, kolegi, zaposleniku ili sinu? Osjećate li se ponekad kao žrtva i da se morate boriti u odnosima s muškarcima? Jeste li primjetile da ponavljate iste ili slične obrasce? Nosite li ljutnju ili zamjeranja iz prošlih odnosa? Jeste doživjele preljub ili ljubomoru? Bježite li od braka? Kako vidite muškarce, možda kao prijetnju ili dodatni posao? Bojite li se ponoviti greške svojih roditelja? Gajite li možda neku sliku idealnog odnosa kakvu vam čitavog života serviraju mediji? Možda negdje duboko smatrate da je samo neostvarena ljubav ona prava?

Sve ovo bit će tema radionice “Odnosi s muškarcima iz ženske perspektive”, kao dio ciklusa radionica “Ženske teme” Theta Centra.

Vaša iskustva iz djetinjstva, kada ste gledale kako se vaši roditelji odnose jedno prema drugome uvelike definiraju vaš pogled na muško-ženske odnose i partnerske odnose. Mnoge žene nose duboke traume iz ranog djetinjstva te ih iznova ponavljaju u odnosima s muškarcima. Naravno, tu su i brojna vjerovanja koja se nasljeđuju kroz DNK od vaših pretkinja i predaka, te vjerovanja kolektivne svijesti. Također, tu su i vaša iskustva iz drugih života gdje možda ponavljate i neke nerješene karmičke odnose s muškarcima.

Vaš odnos sa sobom uvelike utječe na to kakav odnos s muškarcima kreirate. Ako želite odnos pun ljubavi, iskrenosti, povjerenja, poštovanja i suosjećanja, prvo dajte sve to sebi.

Sve što ćete raditi na sebi na radionici prelit će se i na vaše odnose sa partnerom, tatom, sinovima i drugim muškim članovima obitelji, kolegama, šefovima, podređenima, prijateljima, itd.

Odnosi s muskarcima 1

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 30 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti:

• osvijestit ćete i raditi na blokirajućim vjerovanjima o muškarcima i odnosima s muškarcima
• osvijestit ćete vlastite projekcije vaših neriješenih unutarnjih potreba na muškarce (u privatnom i poslovnom životu)
• naučiti pronaći kompromis u partnerskim odnosima
• očistiti i zatvoriti karmičke priče s razine duše
• razriješiti i nadići životna iskustva preljuba i ljubomore u partnerskim odnosima
• otpustiti zamjeranja, ljutnju, strahove i druge emocije niskih vibracija prema muškarcima
• energetski se razvezati i razvjenčati od prošlih partnera
• kopat ćete na novi način, tako da se uključe i obrasci ponašanja te slike koje imate o muškarcima / partneru

Radionica “Odnosi s muškarcima iz ženske perspektive” dio je programa “Ženske teme”, koji se sastoji od 6 dijelova, a održava se svakog drugog petka od 18 do 22 sata u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

Više o programu “Ženske teme” i voditeljicama Nadi i Beti pročitajte ovdje.

CIJENA:
Cijena jedne radionice je 400 kn (53.09 EUR).
Cijena čitavog programa “Ženske teme” je 1700 kn (225.63 EUR).
Možete odabrati samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite ili čitav program. U tom slučaju je cijena programa 2400 kn (318.53 EUR).

Polaznicama tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa “Ženske teme” u dvije rate.

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati.

Termini tečajeva (moguće je tečaju pristupiti i ONLINE):

• Zagreb 11.11. – 13.11.2022.
• Rijeka 11.11. – 13.11.2022.
• Rijeka 09.12. – 11.12.2022.
• Zagreb 09.12. – 11.12.2022.

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje.
Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

Voditeljice programa

Theta uciteljica Nada SegvicNada Šegvić
mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a

Ova radionica je predivna prilika da s vama podijelim znanje i iskustvo koje je meni pomoglo da nakon traumatične 2004. godine i gubitka 16-godišnje kćerke, iscijelim devastiranu, uplašenu i nemoćnu ženu u sebi (koja je to bila i prije) te vratim sebe k sebi, i uđem u svoju žensku snagu.

Brojna izvantjelesna iskustva omogućila su mi da dobijem drukčiju perspektivu života i shvatim da svako biće, pa tako i žena u nama zavređuje poštovanje i ljubav.

Sada, nakon 34 godine braka, i turbulentnih životnih iskustava i u partnerskom odnosu, mogu reći da sam postigla stabilnost i neovisnost i povezala se s onim dijelom mene koji je došao na ovu planetu da bi se radovao životu.

Kroz razne tehnike samopomoći koje su postepeno ulazile u moj život, kao što su PEAT, Škola za integrativni razvoj gdje dobivam znanje o psihodinamici tijela, Integralna meditacija, upoznajem dublje dijelove sebe. U tom procesu samoiscjeljivanja 2006.u moj život dolazi i Theta healing, tehnika koja me sa svojom jednostavnošću, sveobuhvatnošću i dubinom, potpuno osvojila. 2012. godine postajem učiteljica Theta healinga jer želim prenijeti to znanje i drugim ljudima.

10 godina iskustva podučavanja Theta healinga, i individualnih tretmana, dali su mi neprocjenjivo iskustvo dubljeg razumijevanja i mogućnost iscjeljivanja ljudske psihe.

Dio tog znanja, osim kroz tečajeve, želim podijeliti kroz kratke tematske radionice, kao što je i ova – Ženske teme.

ThetaHealing uciteljica Beti Mihajlovic 1Beti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a

Ženske teme se već dugo vremena “kuhaju” u Theta Centru Zagreb i napokon su došle na red! Moje veselje je neizmjerno jer sam svjedočila nebrojeno puta snazi ženskog zajedništva i podrške, te dubokom iscjeljenju koje iz takve jedne energije grupe može proizaći.

Moj životni put od djevojke malog otoka pokraj Dubrovnika, preko karijeristice, zatim poduzetice i samohrane mame do theta učiteljice u kvalitetnom partnerskom odnosu, bio je prepun uspona i padova.

Kroz višegodišnje školovanje u ThetaHealing metodi i rad na sebi, upoznala sam najdublje dijelove svoga bića i sebe kao ženu. Povezala sam se sa svojom autentičnošću i duhovnom svrhom. Taj osjećaj življenja života punim plućima u energiji radosti i ispunjenosti želim prenijeti kroz tečajeve, radionice i vježbaonice koje vodim.

Vjerujem da sve mi imamo puno toga za naučiti jedne od drugih!

prijavi se