Art: Adam Scott Miller

Do prije 2 godine imali smo periodične nalete jakih kozmičkih zračenja pa smo imali “pauze” između tih perioda. A onda je krenulo konstantno i nema više prekida. Dakle, sad je to kontinuirano i nemojte očekivati “odmor”, pauzu ili nešto treće. Radi se o pozitivnim iscjeliteljskim kozmičkim energijama i one sada rade non-stop, 24/7, tako da vi samo možete ići ili u korak s tim procesom i pomoći sebi tako što ćete svaki dan osvještavati svoje blokade ili ćete se nastaviti opirati, a to će vam znatno komplicirati ne samo zdravlje, već i život.

atma.hr – 52
Kad će prestati djelovanje ovih snažnih kozmičkih energija koje uzrokuju da nam se stalno spava ili smo umorni?

Do prije 2 godine imali smo periodične nalete jakih kozmičkih zračenja pa smo imali “pauze” između tih perioda. A onda je krenulo konstantno i nema više prekida. Dakle, sad je to kontinuirano i nemojte očekivati “odmor”, pauzu ili nešto treće.

Naime, radi se o pozitivnim iscjeliteljskim kozmičkim energijama i one sada rade non-stop, 24/7, tako da vi samo možete ići ili u korak s tim procesom i pomoći sebi tako što ćete svaki dan osvještavati svoje blokade ili ćete se nastaviti opirati, a to će vam znatno komplicirati ne samo zdravlje, već i život.

Zato, prihvatite ove činjenice, a jedna od prvih je da shvatite da se sad čistite na svim razinama i sve dok se iz vas ne počisti većina svih vaših blokada. To neće stati i neće vam biti lakše.

Dakle, bolje je ići svjesno kroz ovaj proces i odobriti ga u sebi, nego mu se opirati. Otpor stvara “trenje” što se posebno odražava na našu frekvenciju/vibraciju.

Jedini izlaz je da se otvorimo za ove energije koje nas sad vuku ka višoj razini svjesnosti, a time i vibracije.

atma.hr – 52
Ako radimo na sebi svjesno, onda uskoro više nećemo imati tog nesklada između energija/kozmičkih frekvencija koje sad utječu na nas i naše osobne vibracije i ukupne energije.

Da “prevedem”: ako vam se spava ili ste umorni, onda lezite i odmarajte i/ili spavajte. To znači da vaše tijelo traži odmor, jer je sad pod izuzetno velikim naporom koji vi ne vidite na vani, ali ste ga itekako svjesni upravo po tom umoru i želji za spavanjem.

Taj napor tijela se odnosi na njegovo prespajanje na nove vibracije i energije koje nas obilato zapljuskuju. Zato, pomozite vašem tijelu i cijelom vašem biću da to lakše prođe.

Utočište – Sanctuary

banner za knjige putovanje dusa