Foto: atma

Mjesec ožujak/mart pun je tajanstvenih mogućnosti, s brojnim važnim nebeskim događajima koji se događaju, donoseći prijeko potrebnu promjenu koja nudi osjećaj obnove, ponovnog rođenja i novih početaka. 3. ožujka/marta (3/3) otvara se energetski portal koji nudi božanske intervencije, neočekivane zaplete, pozitivnu energiju, sreću i prilike za veliki rast i transformaciju. Ovo je rijetka i snažna prilika da oblikujete svoju sudbinu postavljanjem jasnih namjera i poduzimanjem radnji kako biste ostvarili svoje ciljeve i snove.

atma.hr – 52
Zrcalni datum 3.3.2024. smatra se energetskim portalom, posebnim trenutkom u vremenu koji nosi specifičnu vibraciju i mogućnost za dublje duhovno buđenje i manifestaciju. U numerologiji, brojevi imaju posebno značenje, a ponavljanje istih brojeva smatra se snažnim signalom Univerzuma. Datum 3.3. kombinira energiju broja 3, koji se pojavljuje dva puta, pojačavajući njegov utjecaj.

Portal 3/3 je prozor za transformaciju, vremensko razdoblje kada je energetska vibracija Zemlje viša od uobičajene, stoga je lakše napraviti prijelaze koji mijenjaju život.

Broj 3 u numerologiji povezuje se s kreativnošću, samoprikazivanjem, komunikacijom i rastom. Smatra se brojem koji potiče izražavanje, optimizam i entuzijazam. Kao takav, energetski portal 3.3. vidi se kao idealno vrijeme za fokusiranje na kreativne projekte, komunikaciju svojih istina i ideja, te za rad na osobnom rastu i razvoju.

U kontekstu duhovnosti i zakona privlačnosti, 3.3.2024. može se smatrati snažnim trenutkom za postavljanje namjera i manifestaciju željenih ishoda. Vjeruje se da je Univerzum u ovom periodu posebno otvoren za prijem i ispunjenje naših želja i molbi, čineći ovaj datum idealnim za meditaciju, afirmacije i rad na vizualizaciji.

Ovaj dan također može potaknuti introspekciju i duhovnu spoznaju, nuditi prilike za razumijevanje dubljih aspekata vlastitog bića i svemira. Iskoriste ovu priliku za povezivanje sa svojim unutarnjim vodičem i intuicijom, istražujući nove mogućnosti za duhovni i emocionalni rast.

Ovo je vrijeme koje može donijeti puno novih početaka i prilika, kako na osobnom planu tako i na poslovnom. Vrijeme je za započinjanje novih projekata, prihvaćanje novih izazova i preuzimanje uzdi vlastitog života marljivim radom. Energija broja 3 moćna je sila koja nam može pomoći da otključamo potencijal u sebi za ispunjeniji život.

Kako bi se maksimalno iskoristila energija ovog datuma, preporučuje se provođenje vremena u meditaciji, prakticiranje zahvalnosti, čišćenje starih energetskih blokada i otvaranje srca za nove početke. Također, zajedničko okupljanje s istomišljenicima ili sudjelovanje u duhovnim ceremonijama može pojačati iskustvo i omogućiti dublje povezivanje s univerzalnim energijama.

atma.hr – 52
3.3.2024. nije samo datum na kalendaru, već simboličan portal koji nam pruža priliku za rast, obnovu i povezivanje s višim aspektima našeg postojanja. To je poziv da se uskladimo s pozitivnim vibracijama svemira, obnovimo svoje snove i aspiracije, te radimo na ostvarenju svojih najdubljih želja.

Ako često primjećujete nizove broja 3, vjerojatno ćete biti otvoreniji prema intuiciji i suptilnim porukama koje dolaze iz svemira te ćete bolje razumjeti sebe, svoju svrhu i vezu s širim svemirom.

Kozmička poruka ovog dana je: “Vjeruj da je sve u redu, ne osvrći se unatrag i nastavi ići naprijed.”

Kako najbolje iskoristiti portal 3/3

Ovo je povoljno vrijeme da se usredotočite na stvaranje pozitivnijeg i ispunjenijeg života za sebe. To može uključivati postavljanje novih ciljeva, slijeđenje novih interesa ili ponovno raspirivanje starih strasti.

Evo nekoliko savjeta za početak:

Otpustite prošlost

Počinjanje ispočetka često uključuje otpuštanje prošlih pogrešaka ili negativnih iskustava.

Priznajte ta iskustva, ali nemojte se zadržavati na njima. Usredotočite se na sadašnji trenutak i budućnost koja je pred vama.

Usredotočite se na brigu o sebi

Vodite računa o svom fizičkom, mentalnom i emocionalnom zdravlju.

To može uključivati dovoljno sna, zdravu prehranu, redovito vježbanje i bavljenje aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo.

atma.hr – 52
Razmislite o tome što treba promijeniti

Odvojite malo vremena da razmislite o tome koja područja svog života želite poboljšati ili promijeniti.

To može uključivati stvari poput zdravlja, odnosa, karijere ili osobnog razvoja.

Prepoznajte ograničavajuća uvjerenja

Negativna iskustva mogu stvoriti ograničavajuća uvjerenja koja vas sputavaju. Prepoznajte ta uvjerenja i osporite ih.

Zamijenite ih pozitivnim afirmacijama i uvjerenjima koja vas osnažuju.

Stvorite viziju za svoju budućnost

Vizualizirajte život koji želite stvoriti za sebe. Postavite ciljeve i poduzmite male korake kako biste se kretali prema toj viziji.

Budite konkretni i postavite ostvarive ciljeve. Raščlanite korake koje morate poduzeti za postizanje svakog cilja.

Prekinite veze s tehnologijom

Razmislite o tome da se odmorite od telefona, računala i drugih uređaja na određeno vrijeme.

To vam može pomoći da se usredotočite na sebe i svoje ciljeve, bez ometanja stalnih obavijesti i ažuriranja.

Organizirajte se

Raščistite svoj prostor i riješite se svega što vam više ne služi.

To će vam pomoći da se osjećate više usredotočeni i motivirani.

Ostanite prizemljeni i usredotočeni na svoje ciljeve, ali također budite otvoreni za neočekivane preokrete koje život može donijeti. Uz naporan rad, odlučnost i vjeru možete stvoriti život kakav želite i zaslužujete.

Suzana Dulčić/ATMA