atma.hr – 52
Onog dana kada nauka počne proučavati nefizikalne (duhovne) pojave, u deset godina napredovat će više nego u ranijim stoljećima svoje povijesti. ~ Nikola Tesla

Čovječanstvo je doista u zadnjih 20 godina napravilo ogroman skok ne samo u tehnologiji, već i u međuljudskim odnosima. Na svim frontama počele su iskonske težnje da se čovjeka stavlja u prvi plan, pošto je samo po sebi Biće koje ostavlja trag u okolini u kojoj živi i djeluje, ma kako mali taj trag bio. Nije tajna da su mnogi znanstvenici početkom 20. stoljeća (Bohm, Einstein, Schrödinger, Planck, Tesla i dr.) započeli tehnološku eru razvoja čovječanstva koja će pokazati vrlo važan aspekt Bića – koliko poštovanje ima prema samome Sebi.

atma.hr – 47

Možda zvuči nepovezano, ali upravo je tehnologija odraz kolektivnog ljudskog Uma koji vlada ovom planetom. Mnogi umjetnici pronašli su tehnologiju kao “alat” (kist, pero, glazbeni instrument, pisaću mašinu itd.) kojime stvaraju vlastite umjetničke kreacije. Prijelom koji se trenutno događa jest da se sve veći broj individua vraća neporecivim i vječnim vrijednostima Duše – Emocijama, Znanju, Mudrosti, Istini, Suradnji, Uvažavanju, Ljubavi, Poniznosti itd. Zašto smo toliko onda napredovali u tehnologiji i kakve to uopće ima veze sa upravo navedenim vrijednostima?!

Tajna se krije u jasnom prepoznavanju uzoraka koje Svemir sadrži unutar sebe otkako je stvoren. Ti uzorci se kriju u načinu na koji rastu biljke, na koji se čovjek obnavlja, na koji se stvara egzosfera, na kojem počiva začetak djeteta i milijun drugih primjera se ovdje mogu navesti koji i dalje trebaju biti smatrani Čudima Prirode, jer su toliko istančani i precizni da ljudski um ne može pojmiti takvu veličinu stvaranja. Atomi koji čine sve što “vidimo”, kreće se po uzorcima koji bi se mogli opisati kao simfonija Svemira. Mnoga prijelomna otkrića današnjice upravo je pomogla Tehnologija – alat koji si je čovjek stvorio. Prije nekoliko dana na poslu, uz ugodnu opuštajuću klasičnu glazbu, promatrao sam kretanje lišća, grana, pa i cijelog drveta pod naletima vjetra. U trenutku mi se pojavila vizija, to drvo i sve što ga čini jest divovska violina čije je gudalo vjetar koji prolazi kroz njega. U viziji su se povezali i skladatelji klasičnih pjesama koje doista iscjeljuju tijelo (o tome će biti dodatan članak), te su otkrili kako je skladanje nastalo kroz tišinu i promatranje Prirode. Zapravo, oni nisu skladali, već su prepisivali simfoniju Svemira. Ovome se pripisuje 2 tisučljeća poznata izreka: “tko ima uši, neka čuje!”

Dodatna vizija je došla kao bljesak informacija stopljenih u jednostavnu rečenicu: ovi atomi se gibaju po Mojim načelima, i njihov sklad ćeš vidjeti u njihovoj strukturi. Kako sam čitao neki članak na Internetu, skupina znanstvenika stvorila je određeni novi poluvidički spoj u elektrotehnici, koji 3 puta bolje pretvara toplinu u struju nego bilo koji do sada. Zanimljivo je kako sam pogledom na atomsku strukturu odmah uvidio oblike iz Svete geometrije, a tome se i pripisuje broj 3 kojim je i sam Tesla bio očaran. Na slici ispod prilažem vlastiti uvid u ljepotu atomske strukture, uzorak Tvorca i načela Svete geometrije.

the similarity of an atom structure and the sacred geometry page 001

Ne može se ne primijetiti kako se atomska struktura savršeno uklapa u geometrijske oblike koje su koristili “graditelji” antičke Grčke, čija monumentalna zdanja i dan danas stoje. Usporedite ovo, kako će izgledati zgrada u kojoj živite za 1000 godina? Ne moramo se niti pitati takve stvari, jasno je da je nedostatak znanja o graditeljstvu prema proporcijama “zlatnog reza” očito s razlogom “izostao” s vremenom. Isto kao i napredno znanje naših predaka. No treba napomenuti bitnu Istinu: ušli smo u vrijeme kada je najsigurnije živjeti slobodno! Ako mislite drugačije, sve vijesti (mediji) koje Vam se plasiraju upravo žele stvoriti suprotan dojam, po cijenu Vašeg Mira i Slobode. Nikada čovjek nije imao toliko mogućnosti kao danas, samo treba imati dovoljno hrabrosti riješiti se starih uvjerenja i zaploviti u beskraj oceana koji ima toliko Ljepota da ih Vaša Duša samo čeka iskusiti! Ja Vas podržavam u tome – idite i budite ono što Jeste, nisam jedini koji će Vas u tome podržati, vjerujte mi.

Mir u svijetu može doći sako kao dio posljedica Univerzalnog prosvjetljenja. ~ Nikola Tesla

Davor Predavec, innerselfattitide.wordpress.com

37 DANVANTARI AYURVEDA

banner za knjige danvantari

atma.hr – 61
Prethodna objavaOsjećaj krivnje je gubljenje vremena
Slijedeća objavaSnaga pozitivnog razmišljanja – Kako je 3500 teško bolesnih pacijenata ozdravilo ‘samo od sebe’
Avatar photo
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.