Foto: pixabay.com

Ovan

Sve ono što je mirno, pasivno, bez svakodnevnih izazova trebalo bi izbjegavati. Tamo gdje nema akcije, nema za Ovnove ni života. Pokušate li se unijeti u posao ili hobi zbog nekog drugog ili zato što vam je to netko rekao, a da pri tom ne osjetite da vi sami to želite, također neće uspjeti.

Poslovi i hobiji bez dinamike jednostavno nisu u prirodi Ovnova pa je bolje da se takvih stvari ni ne prihvaćaju.

Također im ne leže ni dugotrajni zadaci kod kojih se rezultati ne pokazuju relativno brzo.

Bik

Brzina je nešto s čim se Bikovi jako teško nose. Svi poslovi koji su uzbudljivi i koje treba obaviti u najkraćem roku njih će uglavnom onesposobiti i dovesti do ludila. Ako ne postoji garancija da će nakon obavljenog posla nešto i dobiti, Bikovi gube svaku motivaciju za rad. Također ako je aktivnost izrazito neugodna ili gruba, Bikovi će se slomiti.

Svi poslovi koji nisu sigurni, koji su otvoreni za razne opcije razvoja, kao i nešto gdje treba reagirati u trenutku, nisu za ljude rođene u znaku Bika. I opasnost ih odbija.

Blizanci

Dugotrajni poslovi i aktivnosti gdje treba biti temeljit i paziti na svaki detalj ubit će u Blizancima volju za rad. Sve što je maratonskog karaktera ili je tupo i naizgled nezanimljivo njima neće odgovarati. Također će ih uništiti bilo kakva samačka aktivnost gdje ne mogu komunicirati.

Ovoj društvenoj prirodi neće goditi ni posao s previše odgovornosti jer oni jednostavno ne posjeduju strpljenje i ozbiljnost kojom bi se mogli nositi s takvim zahtjevima. Ni rad u zatvorenim institucijama ih ne usrećuje.

Rak

Aktivnosti koje su poput mehanike, kao i one u kojim se ne može pokazati barem minimum ljudskosti Rakove će istinski unesrećiti. Oni doduše mogu izdržati zahvaljujući svojoj stoičkoj prirodi, ali samo neko vrijeme dok im voda ne dođe do grla.

Tada obično nastupa slom. Hladno ozračje, kruti zadaci, bespoštedna borba zbog stjecanja bodova ili profita nešto je s čime se oni jako teško nose. Ako u onome čime se bave nema srca, onda nema ni sreće za Rakove.

Lav

Poslovi koji su odbačeni, daleko od očiju drugih ili strogo samački uništit će svakog Lava. Rad u institucijama zatvorenog tipa poput bolnica, zatvora, laboratorija, strogih instituta ili sličnog, njima će izgledati poput noćne more. Ako svoje zračenje ne mogu prenositi na druge, patit će.

Također im ne odgovaraju aktivnosti u kojim nema strasti, odnosno rutina bez kreativnosti. To je nešto gdje će se Lav osjećati poput slona u staklani. Pokuša li u to unijeti osvježenje, naići će na otpor i frustraciju.

Djevica

Tamo gdje treba generalizirati i donijeti opće zaključke Djevica će se potpuno izgubiti. Iako u duši perfekcionist, pokušat će se prilagoditi svemu i svačemu, ali za nju će biti prava muka ako treba pokazati sposobnost nadilaženja granica, prelaženja preko sitnica ili zanemarivanja nebitnih stvari.

Ona se s tim jednostavno ne može pomiriti. Sve što u sebi uključuje kaos ili neurednost barem kao privremenu fazu djelovanja, za njih je velika prepreka u bavljenju istim.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objava30.09.-01.10. Zagreb – Jasmina Kovačev: Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu
Slijedeća objavaProbala sam odustati od svojih snova, oni nikad nisu odustali od mene!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.