Foto: pixabay.com

Sve što nema dubine, visine, širine i daljine uništit će svakog Strijelca. Svaka djelatnost koja je gruba, sirova, ružna ili gdje treba pokazati agresivnost uzrokuje da Vaga izgubi tlo pod nogama. Pogledajte za koju profesiju bi se trebali opredijeliti kako bi vaša prava priroda potpuno zasjala.

atma.hr – 78
Ovan

Sve ono što je mirno, pasivno, bez svakodnevnih izazova trebalo bi izbjegavati. Tamo gdje nema akcije, nema za Ovnove ni života. Pokušate li se unijeti u posao ili hobi zbog nekog drugog ili zato što vam je to netko rekao, a da pri tom ne osjetite da vi sami to želite, također neće uspjeti.

Poslovi i hobiji bez dinamike jednostavno nisu u prirodi Ovnova pa je bolje da se takvih stvari ni ne prihvaćaju.

Također im ne leže ni dugotrajni zadaci kod kojih se rezultati ne pokazuju relativno brzo.

Bik

Brzina je nešto s čim se Bikovi jako teško nose. Svi poslovi koji su uzbudljivi i koje treba obaviti u najkraćem roku njih će uglavnom onesposobiti i dovesti do ludila. Ako ne postoji garancija da će nakon obavljenog posla nešto i dobiti, Bikovi gube svaku motivaciju za rad. Također ako je aktivnost izrazito neugodna ili gruba, Bikovi će se slomiti.

Svi poslovi koji nisu sigurni, koji su otvoreni za razne opcije razvoja, kao i nešto gdje treba reagirati u trenutku, nisu za ljude rođene u znaku Bika. I opasnost ih odbija.

atma.hr – 39

Blizanci

Dugotrajni poslovi i aktivnosti gdje treba biti temeljit i paziti na svaki detalj ubit će u Blizancima volju za rad. Sve što je maratonskog karaktera ili je tupo i naizgled nezanimljivo njima neće odgovarati. Također će ih uništiti bilo kakva samačka aktivnost gdje ne mogu komunicirati.

Ovoj društvenoj prirodi neće goditi ni posao s previše odgovornosti jer oni jednostavno ne posjeduju strpljenje i ozbiljnost kojom bi se mogli nositi s takvim zahtjevima. Ni rad u zatvorenim institucijama ih ne usrećuje.

Rak

Aktivnosti koje su poput mehanike, kao i one u kojim se ne može pokazati barem minimum ljudskosti Rakove će istinski unesrećiti. Oni doduše mogu izdržati zahvaljujući svojoj stoičkoj prirodi, ali samo neko vrijeme dok im voda ne dođe do grla.

Tada obično nastupa slom. Hladno ozračje, kruti zadaci, bespoštedna borba zbog stjecanja bodova ili profita nešto je s čime se oni jako teško nose. Ako u onome čime se bave nema srca, onda nema ni sreće za Rakove.

atma.hr – 75
Lav

Poslovi koji su odbačeni, daleko od očiju drugih ili strogo samački uništit će svakog Lava. Rad u institucijama zatvorenog tipa poput bolnica, zatvora, laboratorija, strogih instituta ili sličnog, njima će izgledati poput noćne more. Ako svoje zračenje ne mogu prenositi na druge, patit će.

Također im ne odgovaraju aktivnosti u kojim nema strasti, odnosno rutina bez kreativnosti. To je nešto gdje će se Lav osjećati poput slona u staklani. Pokuša li u to unijeti osvježenje, naići će na otpor i frustraciju.

Djevica

Tamo gdje treba generalizirati i donijeti opće zaključke Djevica će se potpuno izgubiti. Iako u duši perfekcionist, pokušat će se prilagoditi svemu i svačemu, ali za nju će biti prava muka ako treba pokazati sposobnost nadilaženja granica, prelaženja preko sitnica ili zanemarivanja nebitnih stvari.

Ona se s tim jednostavno ne može pomiriti. Sve što u sebi uključuje kaos ili neurednost barem kao privremenu fazu djelovanja, za njih je velika prepreka u bavljenju istim.

atma.hr – 78
Vaga

Svaka djelatnost koja je gruba, sirova, ružna ili gdje treba pokazati agresivnost, Vagama će uzrokovati gubljenje tla pod nogama. Njihova priroda grozi se svakog klasičnog sukoba ili rata pa je bolje da takve situacije izbjegavaju.

Tamo gdje treba razlučiti stvari one će još biti sposobne raditi, ali kad se to treba konkretno primjeniti u praksi i odvojiti se od nečega, a posebno od prijašnjih struktura ili suradnika, Vagama će biti nepodnošljivo.

Samački poslovi također im ne leže. One su uvijek za suradnju.

Škorpion

Ako nema provokacije, njima je to kao jelo bez soli i izbjegavat će svaku takvu aktivnost. Ako pak upadnu u kolotečinu, uništit će ih njeno sivilo.

Pokušat će sami smisliti nešto čime bi izazvali borbu, a ako u tome ne uspiju, bit će jako nesretni. Poslovi koji teku mirno, uhodano, bez izazova i dinamike jednostavno nisu za njih.

Također ako je sve jasno i otvoreno, pa nema mogućnosti otkrivanja ili bar malog zrna tajanstvenosti za njih su prava muka. Bolje da se u takvo nešto ne upuštaju.

atma.hr – 39

Strijelac

Sve što nema dubine, visine, širine i daljine uništit će svakog Strijelca. Njihove aktivnosti moraju uključivati sve te dimenzije, kao i mogućnost razvoja na dulje i nepredvidive staze. Sve djelatnosti koje uključuju preciznost, jasno određena pravila i određenost, a posebno ako su malo čvršća ili kruta, sputat će svakog Strijelca i njegove najbolje osobine neće izaći na vidjelo.

Njima je potrebna sloboda, a ako je posao monoton i predvidiv bez mogućnosti širenja i kretanja, bolje da ga se ni ne prihvaćaju.

Jarac

Istina je da Jarac može svašta izdržati, no ipak njihova aktivnost treba biti takva da mu daje mogućnost napredovanja. Ako kroz određenu djelatnost ne vidi da može aktivirati svoje ambicije, Jarac neće biti sretan. Mora postojati perspektiva razvoja pa makar put bio popločen i s nizom prepreka.

Ponekad Jarci zatupe u nekom bavljenju baš zbog svoje izdržljivosti, premda može biti očito da bi im nešto drugo daleko bolje išlo. Tu treba pameti da se to mijenja, što oni shvate tek nakon nekog vremena.

atma.hr – 78
Vodenjak

Ako se odluče baviti nečim što je konvencionalno, gotovo je sigurno da će promašiti. Njihova originalna priroda uvijek traži nešto novo i svaki uhodan, predvidiv ili tradicionalan posao, kad tad će ih unesrećiti. Neki čine kompromise uvodeći novosti u stare poslove, što nije loš potez.

Ipak, da bi njihovi talenti zablistali, najbolje će proći ako se opredijele za neke sasvim nove profesije, hobije, sportove, jer tu postoji mogućnost otkrivanja i istraživanja što će otvoriti njihovu pravu prirodu.

Ribe

Sve djelatnosti gdje se traži urednost i preciznost jednostavno će upropastiti svaku Ribu. Područja gdje treba jasno razlučivati i pokazati smisao za detalje nisu u njihovoj domeni. Također ako je djelatnost uhodana bez mašte i kreacije, kod njih će vjerojatno izazvati depresiju.

Najbolje je da se klone kako previše određenog posla, tako i previše sanjarenja. Isto tako, ako izaberu posao koji je jednoličan, tup, bez raznolikosti ili pak bez ljudskosti, Ribe će dovesti na rub plača.

ehoroskop

84 HEMP MONEY BELT

Himalayan Hemp - Money Belt torbica

hemp money belt 1

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 108 kn - Izaberi svoju torbicu OVDJE