Image by creativeart on Freepik

Proljeće 2024. donosi sreću mnogim znakovima, ali travanj/april i svibanj/maj će biti najbolji za tri znaka Zodijaka. Astrologija kaže da će dobiti nagrade za dosadašnji trud. Evo detaljne prognoze!

atma.hr – 52
Rak

Travanj/april 2024. obećava da će biti mjesec pun romantike i dubokih veza. Povoljna energija natjerat će vas da se posvetite obitelji iz koje ćete dobiti dobre vijesti. Komunikacija i razumijevanje bit će važni u vašoj ljubavnoj vezi.

Financijski dobitci su obećavajući, posebno u svibnju/maju, kada ćete imati neočekivane prilike za financijski rast, bilo kroz ulaganja ili povećanjem prihoda od posla kojim se bavite.

Idealno je vrijeme da slijedite svoje strasti i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Isticat ćete se svojom kreativnošću i ustrajnošću. Raspoloženje će vam biti odlično ovog proljeća jer vas zvijezde nagrađuju za sav trud koji ste uložili posljednjih godina.

Škorpion

Intenzivna energija u travnju/aprilu i svibnju/maju 2024. učinit će vas privlačnima, bit ćete istinski magnetski za potencijalne partnere ili za sadašnjeg partnera. Ako ste u vezi, pogotovo tijekom svibnja/maja, možete očekivati ​​više strasti nego inače.

Što se tiče karijere i novca, preporuka je da budete oprezni kada vam se ukaže prilika za razvoj. Vaše šanse za uspjeh mogu doći iz bilo kojeg smjera, a zvijezde će ih postaviti pred vas baš kad se najmanje nadate.

Čak i ako to znači izaći iz svoje zone udobnosti, učinite to s puno samopouzdanja jer vam je suđeno izuzetno uspješno proljeće. Obilje dolazi i na duhovnom planu, gdje ćete doživjeti duboki unutarnji mir.

atma.hr – 52
Ribe

Energiju ćete dobiti od ljudi oko sebe. Povoljan je period da upoznate svoju srodnu dušu, ako ste slobodni ili da ojačate trenutnu vezu. Pripremite se za romansu i njegovanje jakih emocionalnih veza.

Što se tiče karijere, osjetit ćete val inspiracije. Ako je vaš posao povezan s umjetnošću ili zahtijeva vašu kreativnost, zablistat ćete. Također, zvijezde vas podržavaju ako želite promijeniti posao, posebno krajem travnja/aprila i početkom svibnja/maja.

Preporučuje se da ovo proljeće stupite u kontakt sa svojim potrebama. Odgovor na mnoga pitanja koja si neprestano postavljate krije se u vašoj duši. Aktivnosti poput meditacije, joge ili šetnje pomoći će vam da postignete unutarnji mir.

story.hr