Image By freepik

Za četiri horoskopska znaka, pomrčina Sunca 8. travnja/aprila 2024. nije samo kozmički fenomen; to je svjetionik nade, izvor osnaživanja i katalizator transformacije. Ovaj nebeski događaj označava za njih prag značajne metamorfoze, ovo je razdoblje duboke obnove i osnaženja, vrijeme kada se odbacuju okovi prethodnih kušnji i nevolja.

atma.hr – 52
Bik

Ovogodišnja sezona pomrčina je lakša nego prethodnih nekoliko godina. Prethodne sezone pomrčina između 2021. i 2023. izazvale su turbulencije u vašim financijama.

Sada ste slobodni od njihova utjecaja i radite na primjeni lekcija koje ste naučili kako biste ponovno izgradili svoj život.

Sada biste se mogli osjećati optimističnije i otvorenije za rast. Iskoristite pomrčinu da razmislite o svojim rutinama i životnom smjeru. Zatim, usredotočite se na pomicanje prošlih neuspjeha i prihvaćanje novih prilika.

Lav

Vaši vam vodiči savjetuju da njegujete svoju kreativnost i unutarnju inspiraciju. Možda ste se borili sa strahom od osude drugih, ali postoji nada za velike promjene.

Ovo vrijeme moglo bi donijeti nove ideje ili načine povezivanja s drugima, što bi vas moglo inspirirati. Razjasnit ćete probleme o kojima ste razmišljali, što će vam donijeti osjećaj mira i samopouzdanja prije nego što krenete naprijed.

Obratite pozornost na svoju intuiciju tijekom pomrčine i iskoristite stečene uvide za donošenje čvrstih odluka.

atma.hr – 52
Škorpion

Pomrčine od 2021. do 2023. utjecale su na vaše financije, vrijednosti, obveze i granice. Sada kada ste radili na razumijevanju onoga što vas pokreće da budete najbolji u sebi, to znanje možete koristiti za izgradnju čvršćih odnosa s drugima.

Pomrčina vas neizravno vodi prema boljim partnerstvima, a sve promjene u odnosima tijekom ovog vremena su suđene.

Tijekom pomrčine otpustite prošlost i prigrlite nova iskustva, što će dovesti do obnovljenog osjećaja svrhe.

Vodenjak

Ovo vrijeme potiče svjež način razmišljanja, stoga budite oprezni zbog značajnih slučajnosti u sljedećem periodu. Razmislite o tome da zapišete svoje snove tijekom pomrčine; oni mogu ponuditi proročanske uvide o vašim društvenim vezama i prilikama za rast.

Možda ćete se osjećati nadahnuto da preuzmete novu vodeću ulogu, postavljajući izazov svojoj zoni udobnosti. Ponovo se osvrnite na stare snove i strasti – krije li se tamo vaš pravi poziv?

Otpustite sumnju u sebe tijekom pomrčine, pripremajući se za važne razgovore s onima koji vam mogu pomoći da svoje ideje podijelite sa svijetom.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić