Naljepnice namijenjenje ukrašavanju zidova i namještaja danas je moguće pronaći u svim većim trgovinama. Materijal upitne kvalitete sa bijelim ili prozirnim obrubom najčešće ne služi svrsi i više  nagrđuje nego ukrašava prostor.

Tvrtka Kralj Dizajn specijalizirana je za dizajniranje i proizvodnju naljepnica koje se montiraju po principu „tetovaže“ tako da na površini ostane samo motiv bez obruba. Naljepnice su izrađene od visokokvalitetnih mat folija čija je trajnost u unutarnjim uvjetima i nekoliko godina, a kao takve ne oštećuju površinu na koju se montiraju. Također, kako se sama naljepnica savršeno stapa sa zidom, gotovo je nemoguće primijetiti da se ne radi o ručnom oslikavanju zidova.

Ukoliko klijenti žele ukrasiti zidove svojim najdražim citatom, dovoljno je da pošalju tekst, opis ideje i okvirne dimenzije, a zatim će dobiti nekoliko prijedloga na izbora i to potpuno besplatno jer dizajn naljepnica prema ideji klijenata se ne naplaćuje. Osim tekstova, moguće je izraditi i motive po narudžbi. Često klijenti žele ukrasiti svoj zid, ali nemaju nikakvu ideju i u tom slučaju je dovoljno da pošalju sliku interijera i na temelju toga će dobiti nekoliko ideja koje bi se savršeno uklopile u prostor. Sami postupak izrade prijedloga, same naljepnice i dostave ne traje duže od 7 radnih dana, no najčešće je to već u roku 3-4 dana.

Cijene su najpovoljnije na tržištu, pa se tako naljepnice dimenzija 1,8 m x 80 cm u web trgovini mogu pronaći već za 139,00 kuna, a svaki ponuđeni proizvod moguće je još dodatno prilagoditi potrebama klijenta.

Web trgovinu možete pronaći na linku kraljdizajn.hr, a više slika na Facebook stranici. Za izradu naljepnica po narudžbi dovoljno je popuniti kontakt formu na stranici ili poslati upit na: [email protected].