Dođi na besplatno Uvodno predavanje o Umijeću manifestiranja sa svetom geometrijom koji će se održati 9. siječnja 2024. u 20 h na Zoomu.

Prijave za Uvodno predavanje poslati na mail: [email protected]

Na ovom četveromjesečnom tečaju  koji počinje 16. siječnja 2024., naučite kako stvarati svoju vlastitu realnost uz pomoć svete geometrije, te kako manifestirati uz pomoć svjetla, frekvencija, vibracija i boja. Ono što ćete naučiti primjenjivo je na sva životna područja  bez obzira čime se u životu bavite. Naučite vještinu koja će vam koristiti do kraja života. Postanite praktičar ove metode za manifestiranje te ćete osim sebi, također moći pomoći i drugima, prijateljima, obitelji ili klijentima.

Sveta geometrija je drevna umjetnost manifestiranja, to su građevni blokovi svega što postoji. Kada naučite raditi s tim građevnim blokovima tj. s oblicima svete geometrije, moći ćete oblikovati svoju stvarnost onako kako želite te lakše ostvariti bilo koji cilj, osobni ili profesionalni.

Neki od primjera kako vam sveta geometrija može pomoći:

 • Usvojite bilo koju kvalitetu/osobinu koju želite manifestirati i integrirati u životu – sigurnost, poduzetnost, ljubav prema sebi, samopouzdanje, osjećaj mira, osjećaj vlastite vrijednosti, zdrave energetske granice, mentalna jasnoća, radost, ispunjenje itd.
 • Očistite svoje energije – čakre, meridijane, suptilna tijela
 • Iscjeljujte bolesti i poremećaje
 • Ostvarite se poslovno – veći uspjeh, više klijenata, bolja komunikacija, fokus, motivacija, inspracija, kreativnost
 • Stvaranje obilja, prosperiteta i povisivanje financija, prihoda i novčanog tijeka
 • Bolji odnosi i drugo

MODUL 1 – OSNOVE SVETE GEOMETRIJE

Na prvom modulu učimo osnove svete geometrije te učimo osnovne oblike i boje svete geometrije koje svi nosimo u auri, a koji predstavljaju građevne  blokove svega što postoji. Naučit ćete:

 • Kako preoblikovati svoje polje aure i stvoriti snažni temelj za rad sa svetom geometrijom
 • Kako koristiti boju i svetu geometriju kako bi energetski oblikovali svoje aktivnosti
 • Kako prepoznati svetu geometriju u svojim mislima, jeziku i ponašanju
 • Kako držati povoljne i pozitivne energije u svojem polju koje vas podržavaju i kako zamijeniti i otpustiti one koje su nepovoljne i negativne
 • Kako magnetizirati i privuči ono što zaista želite
 • Kako koristiti svetu geometriju da povećate bilo koje pozitivno stanje ili otpustite negativna stanja
 • Kako aktivirati i zračiti oblike svete geometrije tj. energije koje vam trebaju tj.  oko 60-ak različitih energija (sposobnost, obilje, ljepotu, hrabrost, mir, sigurnost, veselje, samopouzdanje, kreativnost, odlučnost, disciplinu, entuzijazam, opraštanje, davanje, zahvalnost, sreću, zdravlje, ljubav, red, vodstvo, istinu itd.
 • Kako raditi svjetlosne mreže, za sebe i druge, za usklađivanje osobnih energija. Mreže svete geometrije omogućit će vam da imate energetsku podršku za manifestiranje.

MODUL 2 – UNUTARNJI ZAKONI

Na ovom modulu, naučit ćete više o temeljnih 12 unutarnjih zakona. Svaka osoba ima barem jedan dominantan unutarnji zakon, a mnogi i više. Ti zakoni određuju i definiraju sve što radite i često predstavljaju određene obrasce koji upravljaju vašim životima na različitim razinama. Ti zakoni su često podsvjesni i prevladaju nad bilo kojim drugim tehnikama manifestiranja koje radite – dok ne spoznate svoje vlastite zakone i razriješite ih.

Svaki unutarnji zakon također je povezan s jednim oblikom svete geometrije. Naučite prepoznati svoje unutarnje zakone i ponavljajuće obrasce za pospješivanje  vašeg osobnog rasta te kako koristiti svetu geometriju da transformirate svoj unutarnji svijet na višu oktavu, povisite svoju vibraciju te time pospješite i vaše manifestiranje.

Naučit ćete kako aktivirati svetu geometriju za svoju osobnu transformaciju, ali također i za druge, bilo da su to prijatelji, obitelj ili klijenti.

Osjećate li da sami sebe ponekad sabotirate, da ste manje vrijedni ili da imate blokade pri ostvarivanju obilja ili da ne zaslužujete primiti više od života? Takve i slične obrasce koji su često nesvjesni i usađeni duboko u našu podsvijest, moći ćete uspješno transformirati s 13 oblika svete geometrije.

Radeći s ovim oblicima, moći ćete se lakše uskladiti s vašim autentičnim ja i izaći iz polariteta koji vas drže u nižoj vibraciji, te iscijeliti vaše duboko ukorijenjene obrasce – kako za sebe, tako i za druge oko vas.

MODUL 3 i 4 – NAPREDNA SVETA GEOMETRIJA

Napredni rad sa svetom geometrijom i dodatnim nizom oblika i boja omogućava vam izradu mreža svete geometrije za ostvarivanje kratkoročnih ciljeva na bilo kojoj razini: materijalnoj, duhovnoj, emocionalnoj, mentalnoj i fizičkoj. Učit ćete kako aktivirati potrebne energije putem oblika svete geometrije i zračiti ih na vrlo jednostavan i zabavan način.

Također ćete naučiti kako raditi svjetlosne mreže za cijeli niz bolesnih stanja i pružati energetsku podršku na putu iscjeljivanja i osnaživanja.

Naučit ćete kako manifestirati razne ciljeve, npr.:

 • Integrirati bilo koju kvalitetu/osobinu koju želite manifestirati i integrirati u životu – sigurnost, poduzetnost, ljubav prema sebi, samopouzdanje, osjećaj mira, osjećaj vlastite vrijednosti, zdrave energetske granice, mentalna jasnoća, radost, ispunjenje itd.
 • Očistiti svoje energije – čakre, meridijane, suptilna tijela
 • Ostvariti se poslovno – veći uspjeh, više klijenata, bolja komunikacija, fokus, motivacija, inspracija, kreativnost
 • Stvarati obilja, prosperiteta i povisivanje financija i prihoda
 • Imati bolje odnose s drugima
 • Pospješiti komunikaciju te aktivirati motivaciju, inspiraciju, kreativnost i drugo.

Tečaj počinje 16. siječnja 2024, odvija se utorkom 2 x mjesečno te traje  4 mjeseca.
Cijena četveromjesečnog tečaja je € 640, plativo u 4 rate po €160 eura.

Prijave za uvodno predavanje molim poslati na donju prijavnicu ili na mail: [email protected]

Više informacija na www.multidimenzija.com

 

prijavi se plava